Торт на День Народження своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Частенько ми стикаємося із завданням, як приготувати торт на День Народження своїми руками. Великий, гарний, оригінальний і в той же час, щоб догодити всім гостям за смаком. Мій рецепт вирішить все це.
Коржі виходять повітряними. А крем з йогурту відмінно просочує коржі, віддає їм свою вологу. Тому тортик виходить ніжним і м'яким. До речі, цей рецепт торта з якогось давнього журналу, і попався він до мене в руки абсолютно випадково. І тепер він у мене в колекції рецептів на перших місцях! Зробіть приємний сюрприз дорогому імениннику, адже такий торт сподобається всім без винятку!
- Борошно пшеничне - 450-500 грам
- Цукор - 350 грам
- Яйця курячі - 6 штук
- Вершкове масло - 350 грам
- Розпушувач - 12 грам
- Йогурт - 200 грам
- Малина - 100 грам
- Персик - 1 штука
- Цедра лимону - 10 грам
- Шоколад білий - 100 грам
- Сир - 500 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Харчовий барвник - За смаком
Збийте м'яке вершкове масло і цукор до однорідного стану.
По черзі вбийте яйця, продовжуйте збивати масу.
Додайте йогурт, продовжуйте збивати.
В окрему чашу просійте борошно і додайте в неї розпушувач. Сухі інгредієнти добре перемішайте між собою.
Введіть частину половини сухої суміші. Акуратно все перемішайте лопаткою.
Додайте на цьому етапі улюблені фрукти або ягоди і цедру лимона.
Додайте другу частину борошна і замісити тісто. Тісто вийде досить густим. Делите його на три частини і викладайте в форму для запікання, попередньо застеливши її пергаментом.
Випікайте коржі при температурі 170 градусів 50-60 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.
Готові коржі остудіть, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на ніч.
Для крему шоколад розтопіть на водяній бані, додайте сир, 50 грам вершкового масла і цукрову пудру, все ретельно збийте міксером.
Зберіть торт, рясно змастіть кремом.
Залишки крему розподіліть по боках і верху торта. Надішліть торт в холодильник на 6-8 годин.