Рецепт Торт у вигляді серця фото

Торт у вигляді серця
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Такий торт буде приємно отримати будь-який мамі від дочки або внучки. Готується він дуже легко, головне мати духовку і кондитерський мішок найпростіший. Отже, вперед!

Опис приготування:

Відмінний варіант, як приготувати торт у вигляді серця. Тортик виходить дуже ніжним, підійде з будь-якого приводу, і рідні, і гості залишаться задоволені, запевняю. Дивіться уважно рецепт - і починайте готувати!

  • Жирний кефір - 1 Склянка (або крем)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Какао-порошок - 2-3 Ст. Ложок
  • Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом)
  • Крем 21% і вище - 450 грам (для крему)
  • Загущувач вершків - 1 штука (упаковка, в вершках)
  • Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок (в вершках)
  • Ванільний цукор - 1 штука
  • Просочення коржів - За смаком (будь-який сироп солодкий або варення, лікер)
торт у вигляді серця - фото крок 1
Підготуйте продукти для торта і крему. Сметану попередньо охолодіть в холодильнику, щоб краще збили крем.
торт у вигляді серця - фото крок 2
В кефірі розчиніть цукор, додайте яйце сире. Розмішайте.
торт у вигляді серця - фото крок 3
Додайте просіяне борошно, какао-порошок і соду. Соду гасити потрібно.
торт у вигляді серця - фото крок 4
Ретельно віночком доведіть тісто до однорідного стану. Грудочок бути не повинно.
торт у вигляді серця - фото крок 5
Візьміть будь-яку антипригарним форму, можна силіконову. Змастіть рослинним маслом без запаху і перелийте тісто. Поставте в духовку на 30-40 хвилин, випікайте при 180 градусах.
торт у вигляді серця - фото крок 6
Поки печеться бісквіт, приготуйте крем. Для крему збийте міксером сметану з загустителем вершків, після додайте цукрову пудру, знову збийте. Крем готовий. Він повинен вийти густим і креообразним, щільним.
торт у вигляді серця - фото крок 7
Готовий бісквіт дістаньте з форми після повного охолодження.
торт у вигляді серця - фото крок 8
Розріжте корж на дві частини. Дістаньте крем з холодильника і просочення. Я буду просочувати полуничним солодким варенням. Можна взяти цукровий або фруктовий сироп, лікер.
торт у вигляді серця - фото крок 9
Обидва бісквіта просочити сиропом.
торт у вигляді серця - фото крок 10
Візьміть тарілочку або блюдо. Покладіть перший просочений корж. Змастіть його щедро кремом.
торт у вигляді серця - фото крок 11
Накрийте обережно просоченим другим коржем.
торт у вигляді серця - фото крок 12
Що залишився крем перекладете в кондитерський мішок, зробіть прикраси торта. Я намалювала сіточку і"посадила" квіточки. Поставте торт в холодильник на пару годин для застигання крему і просочення. Приємного!

Схожі рецепти