Торт «Два серця»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "два серця" в домашніх умовах приготувати нескладно. Дотримуючись покроковим рекомендаціям, ваше кулінарне творіння гідно оцінять гості і домашні, а десерт стане прикрасою столу.
Торт "два серця" виходить вельми важким і продуктів на його приготування потрібно більше звичної норми (практично подвійна порція). Його часто готують до весільних торжеств і на ювілеї, тому і прикрашають по-різному.
- Цукор - 1500 грам
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 700 грам
- Мед - 8 Ст. Ложок
- Сода - 4 чайних ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Какао - 12 Ст. Ложок
- Борошно - 2, 5 кілограма
- Жовтки - 16 штук
- Ванільний цукор - 60 грам
- Желатин - 15 грам
- Цукрова пудра - 1, 5 кілограма
1. З'єднуємо в мисці яйця з цукром, додаємо молоко, маргарин і мідь. Ставимо на водяну баню і доводимо до кипіння. Далі гасимо соду оцтом і вводимо в масу.
2. Додаємо соду, какао і пристрасть, після чого все добре перемішуємо і і знімаємо з вогню. Ось ми і зробили заварне тісто.
3. Робимо гірку з борошна і виливаємо туди нашу масу. Razminaem тісто, поки воно не стане еластичним і перестане липнути до рук.
4. Поділяємо на 18 частин наше тісто і кожен з них розгортаємо. Потім вирізаємо серце. Для цього я використовую форму серця.
5. Випікаємо коржі, кожен з яких повинен стояти в духовці не більше 7 хвилин. Дайте їм охолонути і нерівності підрівняйте ножем.
6. Робимо крем: молоко і цукор ставимо на вогонь, з'єднуємо жовтки з ваніліном. Коли молочна суміш почне закипати, вливаємо в неї жовткову суміш. Після загустіння крему, даємо йому охолонути і тільки після цього гарненько збиваємо.
7. Тепер починаємо промащувати наші коржі кремом. Верх я робила мастикою - і красиво, і смачно. Можете прикрасити торт за бажанням.