Салат з яловичини з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Запропоную вам сьогодні рецепт смачного м'ясного салату. Готується просто, інгредієнти вдало поєднуються і доповнюють один одного. Можна використовувати свіжі або морожені овочі.
Яловичину або навіть краще телятину потрібно відварити заздалегідь. Можна, можливо, наприклад, готувати бульйон з м'ясом для борщу чи супу, а шматочок відвареної яловичини виділити для салату. Яловичина буде смачніше, якщо в процесі приготування ви додасте половину цибулини, запашний перець і лавровий лист. Квасоля може бути спаржева або зелена стручкова, вибирайте за смаком. Цибуля, бажано, використовувати червоний, він має солодкуватий смак і не пече. Якщо вирішите додавати ріпчаста цибуля, замаринуйте його попередньо на 5 хвилин. Спробуйте, салат підійде в якості вечері або для святкового столу.
- Яловичина - 200 грам (відварна)
- Квасоля спаржева - 100-150 грам
- Лук червоний - 1 часточка
- Перець болгарський - 1 штука
- Горіхи волоські - 2-3 штук
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Оцет бальзамічний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Листя салату - 2 штуки
Підготуємо інгредієнти. Яловичину попередньо відварюємо.
Варену яловичину ріжемо поперек волокон і відправляємо в миску.
Додаємо нарізаний тонко червона цибуля.
Спаржеву квасоля обсмажуємо на рослинному маслі 3 хвилини, потім висипаємо в миску.
Болгарський перець нарізаємо шматочками і додаємо в салат.
Насипаємо колоті горіхи.
Заправляємо салат оливковою олією і бальзамічним оцтом. Насипаємо трохи солі і перцю. Все перемішуємо.
Смачний салат з яловичини з квасолею готовий. Викладаємо салат на зелений листок. Смачного!