Рецепт Рагу з яловичини з білою квасолею фото

Рагу з яловичини з білою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Рагу з яловичини з білою квасолею дуже ситне і смачне блюдо. Готувати його досить просто, а результат вас дуже порадує. Навіть самий вибагливий чоловік не зможе встояти перед цим рагу!

Кількість порцій: 5-6
  • Яловичина - 1 кілограм
  • Квасоля біла суха - 1-1, 5 склянки
  • Сир плавлений - 100 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Майоран - 1 Чайна ложка
  • Перець білий мелений - 0, 5 чайних ложки
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 1
Я буду готувати це рагу в мультиварці, але взагалі його можна приготувати в звичайній каструлі або скороварці.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 2
Яловичину мою і ріжу невеликими шматочками.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 3
Дрібно ріжу цибулю. Морква нарізаю шматочками.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 4
Плавлений сир нарізаю невеликими шматочками. Якщо ви будете використовувати м'який плавлений сир (для сніданків), то різати його, зрозуміло, не потрібно.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 5
У чашу мультиварки вливаю рослинне масло, включаю режим жарка і кидаю шматочки яловичини. Смажу, помішуючи, 7-10 хвилин. За цей час може з'явитися піна, яка зазвичай виділяється при смаженні. Її краще зібрати ложкою, або просто промити м'ясо водою після закінчення режиму смаження.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 6
Потім додаю в чашу всі інші продукти. Кидаю спеції.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 7
Вливаю воду, добре перемішую. Вам може здатися, що води обмаль. Але більше додавати не раджу, так як м'ясо виділить ще воду, та й сирки розплавляться. Рідини буде досить.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 8
Мультиварку включаю в режим Гасіння, час приготування 2 годину.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 9
Готове рагу розкладаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
рагу з яловичини з білою квасолею - фото крок 10
Якщо ви готуєте в каструлі, не забувайте, що вогонь повинен бути маленьким, щоб рагу не пригоріло.
Смачного!

Схожі рецепти