Салат з тунцем і шампіньйонами
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування салату з тунцем і шампіньйонами, і я вам з радістю розповім, як його приготувати. Поєднання це не дуже популярно, а зовсім даремно, адже це дуже смачно, спробуйте!
Розповім, як приготувати салат з тунцем і шампіньйонами в домашніх умовах! смачно, хоч це і не зовсім звичне поєднання - гриби і морепродукти або риба. Я ніколи до цього разом не пробувала поєднувати ці інгредієнти, не кажучи вже про оливках і журавлині! виявилося, що це дуже смачно. Єдине, про що прошу: не беріть дуже насичений за смаком майонез, він переб'є весь смак! Краще зробіть ніжний майонез самі, це просто!
- Тунець у власному соку - 150 грам
- Морква молода - 100 грам
- Цибуля зелена - 50 грам
- Лук червоний - 60 грам
- Sushenaya Cranberries - 60 грам
- Печериці - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Овочі консервовані - 50 грам
- Оливки чорні без кісточок - 50 грам
- Спеції - За смаком
1. Для початку в мисці ретельно розімніть вилкою тунця, і якщо знайдете великі кісточки, то обов'язково видаліть їх. Рідина, до речі, нам не потрібна в страві, так що краще злийте її.
2. Далі просто подрібнити і додамо всі інші інгредієнти. Воду з оливок і пікулів теж ретельно зливаємо.
3. А тепер просто додамо майонез і спеції і ретельно перемішати салат! От і все. Що може бути простіше, правда?