Картопля, тушкована з шампіньйонами в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, тушкована з шампіньйонами з сметані, - це надзвичайно просте і доступне блюдо, яке завжди можна приготувати на обід або вечерю для всієї родини. Смачно і актуально в будь-який час!
Перед вами простий рецепт приготування картоплі, тушкованої з печерицями з сметані. Попередньо слід обсмажити печериці з цибулею на олії. Потім розкладіть все по горщикам, додавши інші інгредієнти. Гаситься блюдо в духовці десь 1 час. Хай щастить!
- Картопля - 500 грам
- Печериці - 6 штук
- Крем - 6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - 1 За смаком
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Картопля промиваємо і очищаємо від шкірки, нарізаємо його кубиками.
Моркву чистимо і тремо на крупній тертці.
Дрібно нарізаємо цибулю.
Печериці промиваємо та нарізаємо половинками.
На рослинному маслі обсмажуємо гриби з цибулею до м'якості.
Перемішуємо обсмажений луки і гриби з морквою і картоплею. Солимо і перчимо до смаку.
Розкладаємо інгредієнти по горщикам для запікання. Зверху вливаємо 100 мл води і додаємо 2 ст.Л. Сметани. Відправляємо горщики в духовку на 1 час, температура - 180 градусів.
Смачного!