Салат з курки з шампіньйонами
(покроковий рецепт з фото)
У більшості з нас вже є улюблені рецепти салатів. Ось і у мене є рецепт, як приготувати салат з курки з шампіньйонами, який я одного разу пробував в ресторані. Він смачний і поживний.
Основні продукти для цього салату нарізаю великими шматочками, щоб вони чітко відчувалися. Печериці у мене трохи мариновані, але можна використовувати свіжі. Використовую куряче філе, проте в принципі підійдуть будь-які шматочки птиці.
- Філе - 2 штуки
- Гриби мариновані - 5 штук (великі)
- Морквина - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Сіль і спеції - За смаком(koriandr, кмин, чорний і білий перець)
- Помідор - 1 штука
- Вершкове масло - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
1. Філе мою і витираю серветкою, нарізаю його великими шматочками. Мариновані гриби спочатку промиваю, а потім нарізаю їх великими пластинками.
2. Морква чищу і нарізаю брусочками, томати і огірок нарізаю кубиком, ріпчаста цибуля нарізаю тонкими півкільцями, а зелена цибуля і петрушку дрібно.
3. Змішую кмин, білий перець і сіль, додаю до курки і перемішую, залишаю на деякий час.
4. Подрібнені раніше овочі викладаю в салатник.
5. Посипаю овочі чорним меленим перцем і сіллю, перемішую і відставляю в сторону.
6. Сковороду розігріваю з вершковим маслом, викладаю і обсмажую курку, за пару хвилин до готовності додаю гриби, обсмажую ще пару хвилин.
7. Остуджують вміст сковороди, потім перекладаю в миску до інших овочів і заправляю майонезом.
9. Готовий салат виходить дуже смачним і насиченим. Смачного!