Салат з трюфелями
(покроковий рецепт з фото)
Салат з трюфелями - традиційний французький салат. Це - простий в приготуванні і дуже смачний салат, який стане вірним супутником будь-якого основного блюда. Сюди підійде будь-який салатний мікс.
Салат з трюфелями у цій простому рецептом ви приготуєте за 10 хвилин.
Як приготувати салат з трюфелями?
1. Трюфель тушкуйте в невеликій кількості білого вина протягом п'яти хвилин. Чи не нарізайте його!
2. Промийте і просушіть на паперовому рушнику ваш улюблений салат або салатний мікс.
3. Наріжте трюфель тонкими пластинками і змішайте з салатом.
4. В окремій мисочці змішайте оцет, сіль, мелений чорний перець.
5. У мисочку до оцту і спецій додайте рослинне масло і масло волоського горіха.
6. Петрушку промийте, просушіть і подрібніть. Додайте в соус і перемішайте.
7. Соус додайте до салату з трюфелями.
Смачного!
- Tryufely - 1 штука
- Салатний мікс - 300-400 грам
- Масло волоського горіха - 1 Ст. Ложка (іди інше рослинне масло)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Біле сухе вино - 1-2 Ст. Ложок
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - За смаком
Салат з трюфелями у цій простому рецептом ви приготуєте за 10 хвилин.
Як приготувати салат з трюфелями?
1. Трюфель тушкуйте в невеликій кількості білого вина протягом п'яти хвилин. Чи не нарізайте його!
2. Промийте і просушіть на паперовому рушнику ваш улюблений салат або салатний мікс.
3. Наріжте трюфель тонкими пластинками і змішайте з салатом.
4. В окремій мисочці змішайте оцет, сіль, мелений чорний перець.
5. У мисочку до оцту і спецій додайте рослинне масло і масло волоського горіха.
6. Петрушку промийте, просушіть і подрібніть. Додайте в соус і перемішайте.
7. Соус додайте до салату з трюфелями.
Смачного!
Як приготувати салат з трюфелями?
1. Трюфель тушкуйте в невеликій кількості білого вина протягом п'яти хвилин. Чи не нарізайте його!
2. Промийте і просушіть на паперовому рушнику ваш улюблений салат або салатний мікс.
3. Наріжте трюфель тонкими пластинками і змішайте з салатом.
4. В окремій мисочці змішайте оцет, сіль, мелений чорний перець.
5. У мисочку до оцту і спецій додайте рослинне масло і масло волоського горіха.
6. Петрушку промийте, просушіть і подрібніть. Додайте в соус і перемішайте.
7. Соус додайте до салату з трюфелями.
Смачного!