Рецепт Спагеті з трюфелями фото

Спагеті з трюфелями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони , Гриби , Трюфелі
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Спагеті з трюфелями - дуже просте і в той же час непростий блюдо. Спагеті в ньому розкриються з нового боку і стануть ситної декорацією до вишуканих трюфелів. Блюдо готується протягом 20 хвилин.

Опис приготування:

Як приготувати спагетті з трюфелями?

1. Очистіть трюфелі і зніміть верхню шкірку. Наріжте спеціальною теркою для трюфелів. Одну пластинку подрібніть ножем.

2. Нагрійте половину кількості оливкової олії в сотейнику на повільному вогні, вимкніть і додайте подрібнену пластинку трюфеля і чотири промитих і подрібненого листя базиліка.

3. Нагрійте інший сотейник або сковороду з рештою кількістю оливкової олії і обсмажте часник в шкірці на повільному вогні до золотистого кольору.

4. Додайте нарізані анчоуси.

5. Обсмажуйте анчоуси, помішуючи, поки вони не розчиняться в маслі. Виберіть часник.

6. Зваріть спагеті згідно з вказівками на упаковці.

7. Готові спагетті злийте, додайте до них анчоусовим соус, залишився подрібнений базилік і маслом з трюфелів.

8. Викладіть спагетті на тарілку, зверху покладіть нарізані трюфелі. Відразу подавайте.

Спагеті з трюфелями готові!

Смачного!

  • Спагеті - 400 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Чорні трюфелі - 2-3 штук (маленького розміру)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Анчоуси - 4-5 штук
  • Листя свіжого базиліка - 10 штук
  • Сіль - За смаком
Як приготувати спагетті з трюфелями?

1. Очистіть трюфелі і зніміть верхню шкірку. Наріжте спеціальною теркою для трюфелів. Одну пластинку подрібніть ножем.

2. Нагрійте половину кількості оливкової олії в сотейнику на повільному вогні, вимкніть і додайте подрібнену пластинку трюфеля і чотири промитих і подрібненого листя базиліка.

3. Нагрійте інший сотейник або сковороду з рештою кількістю оливкової олії і обсмажте часник в шкірці на повільному вогні до золотистого кольору.

4. Додайте нарізані анчоуси.

5. Обсмажуйте анчоуси, помішуючи, поки вони не розчиняться в маслі. Виберіть часник.

6. Зваріть спагеті згідно з вказівками на упаковці.

7. Готові спагетті злийте, додайте до них анчоусовим соус, залишився подрібнений базилік і маслом з трюфелів.

8. Викладіть спагетті на тарілку, зверху покладіть нарізані трюфелі. Відразу подавайте.

Спагеті з трюфелями готові!

Смачного!

Схожі рецепти