Макарони з трюфелями
(покроковий рецепт з фото)
Макарони з трюфелями - смачне, вишукане, цікаве блюдо. Добре б використовувати в його приготуванні свіжі макарони. Але підійдуть і звичайні. Для чотирьох порцій буде достатньо двох трюфелів.
Як приготувати макарони з трюфелями?
1. Поставте воду на макарони. Додати сіль й.
2. Трюфель очистіть і один дрібно наріжте. Інший поки залиште.
3. У сотейник викладіть масло, влийте оливкової, нагрійте. На середньому вогні обсмажте нарізаний трюфель, анчоуси, очищений і нарізаний часник, червоний і чорний перець і смажте, помішуючи, протягом однієї-двох хвилин. Потім приберіть сковороду з вогню.
4. Зваріть макарони, злийте і викладіть в сковороду до трюфелів, анчоусам і спецій. Увімкніть середній вогонь, додайте склянку води, в якій варилися макарони і заважайте, поки вода не вбереться. Якщо потрібно, додайте ще води.
5. Зніміть з вогню сковороду, додайте тертий пармезан і перемішайте. Якщо бажаєте, додайте ще чорного меленого перцю.
6. Викладіть в тарілки і зверху фарбуйте нарізаним на спеціальній тертці трюфелем.
Смачного!
- Трюфелі - 2 штуки
- Сіль - - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Файл ančousov - 5 штук
- Часник - 4-5 зубчиків
- Мелений червоний перець - 1/4 чайних ложки
- Чорний перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Макарони - 400 грам
- Твердий сир (пармезан) - 2/3 склянки
1. Поставте воду на макарони. Додати сіль й.
2. Трюфель очистіть і один дрібно наріжте. Інший поки залиште.
3. У сотейник викладіть масло, влийте оливкової, нагрійте. На середньому вогні обсмажте нарізаний трюфель, анчоуси, очищений і нарізаний часник, червоний і чорний перець і смажте, помішуючи, протягом однієї-двох хвилин. Потім приберіть сковороду з вогню.
4. Зваріть макарони, злийте і викладіть в сковороду до трюфелів, анчоусам і спецій. Увімкніть середній вогонь, додайте склянку води, в якій варилися макарони і заважайте, поки вода не вбереться. Якщо потрібно, додайте ще води.
5. Зніміть з вогню сковороду, додайте тертий пармезан і перемішайте. Якщо бажаєте, додайте ще чорного меленого перцю.
6. Викладіть в тарілки і зверху фарбуйте нарізаним на спеціальній тертці трюфелем.
Смачного!