Рецепт Макарони з трюфелями фото

Макарони з трюфелями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони, Гриби, Трюфелі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Макарони з трюфелями - смачне, вишукане, цікаве блюдо. Добре б використовувати в його приготуванні свіжі макарони. Але підійдуть і звичайні. Для чотирьох порцій буде достатньо двох трюфелів.

Як приготувати макарони з трюфелями?

1. Поставте воду на макарони. Додати сіль й.

2. Трюфель очистіть і один дрібно наріжте. Інший поки залиште.

3. У сотейник викладіть масло, влийте оливкової, нагрійте. На середньому вогні обсмажте нарізаний трюфель, анчоуси, очищений і нарізаний часник, червоний і чорний перець і смажте, помішуючи, протягом однієї-двох хвилин. Потім приберіть сковороду з вогню.

4. Зваріть макарони, злийте і викладіть в сковороду до трюфелів, анчоусам і спецій. Увімкніть середній вогонь, додайте склянку води, в якій варилися макарони і заважайте, поки вода не вбереться. Якщо потрібно, додайте ще води.

5. Зніміть з вогню сковороду, додайте тертий пармезан і перемішайте. Якщо бажаєте, додайте ще чорного меленого перцю.

6. Викладіть в тарілки і зверху фарбуйте нарізаним на спеціальній тертці трюфелем.

Смачного!

  • Трюфелі - 2 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Файл ančousov - 5 штук
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Мелений червоний перець - 1/4 чайних ложки
  • Чорний перець мелений - 1/4 чайних ложки
  • Макарони - 400 грам
  • Твердий сир (пармезан) - 2/3 склянки
Як приготувати макарони з трюфелями?

1. Поставте воду на макарони. Додати сіль й.

2. Трюфель очистіть і один дрібно наріжте. Інший поки залиште.

3. У сотейник викладіть масло, влийте оливкової, нагрійте. На середньому вогні обсмажте нарізаний трюфель, анчоуси, очищений і нарізаний часник, червоний і чорний перець і смажте, помішуючи, протягом однієї-двох хвилин. Потім приберіть сковороду з вогню.

4. Зваріть макарони, злийте і викладіть в сковороду до трюфелів, анчоусам і спецій. Увімкніть середній вогонь, додайте склянку води, в якій варилися макарони і заважайте, поки вода не вбереться. Якщо потрібно, додайте ще води.

5. Зніміть з вогню сковороду, додайте тертий пармезан і перемішайте. Якщо бажаєте, додайте ще чорного меленого перцю.

6. Викладіть в тарілки і зверху фарбуйте нарізаним на спеціальній тертці трюфелем.

Смачного!

Схожі рецепти