Салат з пекінською капустою і свіжими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Я все більше і більше починаю любити теплі салати. Особливо, коли на вулиці холодна погода. Такий додаток для основних страв буде дуже до речі на обід або вечерю. Ділюся з вами своїм рецептом.
Ви можете ознайомитися з тим, як приготувати салат з пекінською капустою і свіжими грибами. Найкраще підійдуть печериці. Виконання просте, тому ви легко з ним впораєтеся. Цей варіант салату підійде для вегетаріанців або для харчування в Пост. Загалом, блюдо на всі випадки життя.
- Пекінська капуста - 200 грам
- Печериці - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Кріп - 1 пучок
Гриби промийте. Наріжте їх пластинками.
Цибулю очистіть і наріжте його півкільцями.
Капусту промийте і наріжте.
Кріп вимийте і подрібніть.
Розігрійте масло на сильному вогні в сковороді. Обсмажте в ньому 4 хвилини печериці, помішуючи.
Як гриби підрум'яняться, додайте до них цибулю. Обсмажте інгредієнти разом на максимальному вогні протягом 3-х хвилин.
Потім додайте кунжут, капусту, соєвий соус і масло, що залишилося. Готуйте все разом ще 2 хвилини. Не забувайте заважати.
Подавайте салат відразу ж, присипавши його кропом і перцем. Смачного!