Салат з пекінською капустою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, легкий і ніжний смак салату сподобається багатьом. Пекінська капуста, печериці, сир, петрушка і майонез - ідеальне поєднання! Він відмінно доповнить будь-які м'ясні страви.
Пекінська капуста і печериці відмінно доповнюють один одного. Салат виходить одночасно і легким, і ситним. Такий салат можна подати в загальній салатниці, а можна і порційно, наприклад, в tartalettes.
- Пекінська капуста - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Петрушка - 1 Пучков
- Майонез - За смаком
Насамперед обсмажте печериці. Остудіть.
Наріжте дрібно пекінську капусту.
Додайте обсмажені шампіньйони.
Додайте тертий сир і нарізану зелень.
Заправте салат майонезом і перемішайте.
Смачного!
Смачного!