Дієтичний салат з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Дієтичні салати припускають в першу чергу легкість страви. Зараз весна, і особисто мені хочеться свіжих овочів і багато зелені. Даний салат витриманий саме в такій колірній гамі.
Опис приготування:
Салати, подібні до цього, дуже багаті на вітаміни, не несуть в собі заправку з настільки жирного майонезу, який не рекомендується до вживання ні дорослим, ні дітям. Пробуйте приготувати такий салат самостійно. Вам, думаю, сподобається. Салат простий і смачний. Його можна доповнити креветками або морквою. Але спершу все ж розберемося, як приготувати дієтичний салат з пекінською капустою.
- Пекінська капуста - 1 штука
- Свіжий огірок - 2 штуки
- Зелена цибуля - За смаком
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
- Соус"Вочестер" - 1-2 чайних ложки
Пекінську капусту, якщо ви купували її в магазині, слід звільнити від упаковки. Вимийте, а потім дайте стекти воді. Після наріжте листя капусти тонкою соломкою.
І в результаті ми отримаємо ось таку капустяну"локшину & quot; .
Свіжий огірок подрібнити півкільцями або соломкою. Важливого значення нарізка огірка не грає, але це повинно бути обов'язково естетично.
Зелену цибулю нарізати дрібненько.
Приготуйте заправку. Для цього змішайте оливкова олія, сіль, перець і пару крапель соусу"Вочестер" . Додайте трохи цукру, щоб заправка не була занадто кислою. Збийте все як слід.
З'єднайте в салатник всі інгредієнти для бущего страви, заправте їх підготовленої заправкою. Добре перемішайте.
Салат подайте до столу. Для смаку і краси можна посипати салат обсмаженими насінням кунжуту або ядрами волоського горіха.