М'ясний салат з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Капуста, Сир, Помідор, Цибуля, Ковбаса, Пекінська капуста
Смачний і ситний салат, який можна швидко приготувати або до вечері, або до обіду. Готується він легко і просто, додавати в салат можна будь-яке м'ясо. Поєднання інгредієнтів вельми вдале і цікаве.
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати м'ясний салат з пекінською капустою. Смачний і ситний салат готується дуже легко і швидко. Цей рецепт виручить вас, якщо несподівано нагрянули гості чи якщо вам не хочеться нічого готувати до вечері, а поїсти треба. Заправляти салат можна або рослинним маслом, або майонезом, вибирайте на свій смак.
- Пекінська капуста - 200 грам
- М'ясо відварне - 150 грам (або запечене)
- Помідори в'ялені - 75 грам
- Яйце варене - 2-3 штук
- Сир твердий - 40-50 грам
- Цибуля зелена - 20 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (або майонез)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 щіпки
М'ясо можна брати будь-який: свинину, яловичину, телятину, відварне або буженину. У мене домашня буженина. Нарізаємо м'ясо соломкою.
Пекінську капусту теж нарізаємо соломкою, солимо і трохи Примніть, щоб вона стала соковитіше і м'якше.
В'ялені помідори я використовую свої, домашні. Їх теж нарізаємо соломкою.
Яйця очистимо й нарізаємо шматочками (або подрібніше).
Сир натираємо на дрібній тертці або середньої.
Можна все підготовлені інгредієнти скласти в миску і перемішати, а можна подати і ось так, кожному свою порцію. Викладаємо на тарілку частина пекінської капусти, поверх неї - м'ясо.
Потім - в'ялені помідори, яйця і нарізану зелену цибулю. Поливаємо сумішшю оливкового масла і лимонного соку. Можна посипати меленим перцем.
Посипаємо натертим сиром, салат готовий.