Свинина зі свіжими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва являє собою класичне поєднання смаків. Пропоную рецепт, як приготувати свинину зі свіжими грибами. Ситно, смачно, просто - ідеальний варіант для сімейної вечері.
Свинина з грибами відмінно підійде в якості добавки до картоплі, каші або макаронів. А також з цих продуктів вийде відмінна начинка для пирогів або піци. Готується таке блюдо дуже просто і не вимагає особливих кулінарних здібностей. До м'яса можна додавати сметану, кунжут або готувати з різними овочами. Для правильного поєднання смаків свинину і гриби необхідно смажити окремо, після чого з'єднати, додати соус і довести до смаку.
- Свинина - 0, 6 кілограма
- Гриби - 0, 6 кілограма (печериці або лісові)
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Сушений кріп - 1 щіпка
- Перець болгарський - За смаком
1. М'ясо миємо і висушуємо паперовим рушником, нарізаємо маленькими шматочками. На сковороду наливаємо рафінована олія і обсмажуємо свинину до рум'яної скоринки, після чого додаємо сіль.
2. Гриби очищаємо від шкірки, зрізаємо край ніжки і моєму, після чого нарізаємо на невеликі шматочки, кілька штук залишаємо цілими для прикраси. Цибуля очищаємо і нарізаємо дрібно, додаємо його до грибів, коли випарується рідина.
3. Для приготування соусу в мисці змішуємо сметану, борошно, сіль і перець, сушений кріп і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
4. До обсмаженою грибів і цибулі кладемо свинину, додаємо соус і перемішуємо. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 5 хвилин.
5. Готову масу перекладаємо в тарілку. Для прикраси цілі гриби нарізаємо пластинами і обсмажуємо до золотистої скоринки, а також додаємо скибочки болгарського перцю. Смачного!