Рецепт Свинина зі свіжими овочами фото

Свинина зі свіжими овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Фрукти , Яблука
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

З цього рецепта можна дізнатися, як приготувати свинину зі свіжими овочами. Ця страва може стати головним і на святковому столі, і на повсякденному, а про його смакових якостях і говорити не доведеться.

Опис приготування:

Відмінне блюдо, яке по достоїнству оцінять м'ясоїди. Така свинина зі свіжими овочами виходить дивно соковитою і м'якою, тому що готується у власному соку в рукаві. Таким блюдом можна побалувати гостей за святковим столом. Овочі та яблука підсилюють аромат м'яса і роблять його ще смачніше.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Помідори - 2-3 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Болгарський перець - 1-2 штук
  • Чебрець - За смаком
  • Суміш перців і спецій - За смаком
  • Яблуко - 1 штук
свинина зі свіжими овочами - фото крок 1
1. Свинина збалансовано поєднує в своєму складі мікроелементи і вітаміни, жирні кислоти і амінокислоти. Кожна частина туші готується різним способом і будь-яку страву зі свинини завжди чудово смачне. Я вирішила приготувати її зі свіжими овочами в рукаві.
свинина зі свіжими овочами - фото крок 2
2. Для приготування цієї страви я брала м'якоть без кістки. Отже, робимо по всій поверхні надрізи і поміщаємо в них нарізаний тонкими пластами часник.
свинина зі свіжими овочами - фото крок 3
3. Тепер натираємо м'ясо спеціями і можна рослинним маслом. Даємо м'ясу постояти близько півгодини. А тим часом очистимо овочі.
свинина зі свіжими овочами - фото крок 4
4. Нарізаємо великими частинами цибулю, морква, болгарський перець і яблука. Не дивуйтесь, яблука зі свининою відмінно поєднуються. Вони навіть посилюють смак м'яса.
свинина зі свіжими овочами - фото крок 5
5. Розміщуємо всі в рукав і кладемо на м'ясо гілочку чебрецю. Відправляємо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Температуру в духовці зменшуємо до 180 градусів через 20 хвилин після запікання.
свинина зі свіжими овочами - фото крок 6
6. Коли свинина зі свіжими овочами буде готова, дістаємо її з рукава і даємо трохи постояти. Після цього поміщаємо на блюдо разом з овочами і подаємо до столу.

Схожі рецепти