Салат з печінкою тріски і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Літо - час салатів, поєднувати можна найрізноманітніші продукти з овочами і фруктами. Наприклад, корисну печінка тріски з огірком, що робить салат не тільки смачним, але і корисним. Ділюся рецептом!
Салат з печінкою тріски і огірком дуже простий у приготуванні, але він дуже смачний і корисний, а головне, готується дуже швидко. Як його приготувати, дивіться покрокову інструкцію до рецептом.
- Печінка тріски - 1 штука (консервована)
- Огірок - 1-2 штук
- Яйце - 8 штук (перепелине)
- Помідори черрі - 5-6 штук
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Цукор - 0, 25 чайних ложки
- Гірчиця bavarskaya - 0, 5 чайних ложки
- Зелень - 20 грам (кріп, Зелена цибуля)
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Яйця відварити. Огірки порізати кубиком.
З консервованої печінки тріски злийте масло і відкладіть його, воно буде потрібно для заправки салату.
Поріжте печінку тріски, викладіть поверх огірків.
Поріжте перепелині яйця на половинки, викладіть зверху.
Посипати подрібненою зеленню.
Приготуйте салатну заправку, для цього в масло, злите з консерви, додайте лимонний сік, трохи баварської гірчиці, щіпку солі і цукру, розмішайте.
Полийте салатною заправкою салат, прикрасьте помідорами чері. Смачний і корисний салат готовий, угощайтесь!