Рецепт Салат з печінкою тріски і огірком фото

Салат з печінкою тріски і огірком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Огірок, Рибні консерви
На обід, На вечерю
Салати

Літо - час салатів, поєднувати можна найрізноманітніші продукти з овочами і фруктами. Наприклад, корисну печінка тріски з огірком, що робить салат не тільки смачним, але і корисним. Ділюся рецептом!

Салат з печінкою тріски і огірком дуже простий у приготуванні, але він дуже смачний і корисний, а головне, готується дуже швидко. Як його приготувати, дивіться покрокову інструкцію до рецептом.

  • Печінка тріски - 1 штука (консервована)
  • Огірок - 1-2 штук
  • Яйце - 8 штук (перепелине)
  • Помідори черрі - 5-6 штук
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Цукор - 0, 25 чайних ложки
  • Гірчиця bavarskaya - 0, 5 чайних ложки
  • Зелень - 20 грам (кріп, Зелена цибуля)
салат з печінкою тріски і огірком - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
салат з печінкою тріски і огірком - фото крок 2
Яйця відварити. Огірки порізати кубиком.
салат з печінкою тріски і огірком - фото крок 3
З консервованої печінки тріски злийте масло і відкладіть його, воно буде потрібно для заправки салату.
салат з печінкою тріски і огірком - фото крок 4
Поріжте печінку тріски, викладіть поверх огірків.
салат з печінкою тріски і огірком - фото крок 5
Поріжте перепелині яйця на половинки, викладіть зверху.
салат з печінкою тріски і огірком - фото крок 6
Посипати подрібненою зеленню.
салат з печінкою тріски і огірком - фото крок 7
Приготуйте салатну заправку, для цього в масло, злите з консерви, додайте лимонний сік, трохи баварської гірчиці, щіпку солі і цукру, розмішайте.
салат з печінкою тріски і огірком - фото крок 8
Полийте салатною заправкою салат, прикрасьте помідорами чері. Смачний і корисний салат готовий, угощайтесь!

Схожі рецепти