Салат з печінки тріски з горошком і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Риба та морепродукти, Бобові, Огірок, Горох, Солоний огірок, Рибні консерви, Консервований горошок
Якщо у вашому раціоні часто присутня печінка тріски, то рецепт салату з печінки тріски з горошком і огірком вам завжди знадобиться. Беріть на замітку!
Салат з печінки тріски з горошком і огірком - це швидкий в приготуванні, але дуже смачний салат. Для тих, хто не любить салати з майонезом - це ідеальний рецепт. Для заправки використовується масло, в якому була печінка тріски. Блюдо виходить смачним і корисним.
- Печінка тріски - 150 грам
- Горошок - 100 грам (консервований)
- Огірки солені - 100 грам
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Яйця курячі - 1 штука (великі)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте продукти за списком.
Відваріть курячі яйця, остудіть і наріжте кубиками середнього розміру.
Печінка тріски вийміть з масла і розімніть вилкою.
Солоні огірки наріжте кубиками.
Надішліть продукти в миску і додайте консервований горошок.
Салат перемішайте, викладіть в порційний посуд і присипте дрібно нарізаною зеленою цибулею. Салат посоліть і поперчіть за смаком. Майонез не потрібен, якщо вам здасться, що салат сухуватий, полийте його олією від печінки тріски. Готовий салат подайте до столу. Смачного!