Рецепт Салат з печінки тріски з горошком і огірком фото

Салат з печінки тріски з горошком і огірком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Огірок , Горох , Солоний огірок , Рибні консерви , Консервований горошок
Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Якщо у вашому раціоні часто присутня печінка тріски, то рецепт салату з печінки тріски з горошком і огірком вам завжди знадобиться. Беріть на замітку!

Опис приготування:

Салат з печінки тріски з горошком і огірком - це швидкий в приготуванні, але дуже смачний салат. Для тих, хто не любить салати з майонезом - це ідеальний рецепт. Для заправки використовується масло, в якому була печінка тріски. Блюдо виходить смачним і корисним.

  • Печінка тріски - 150 грам
  • Горошок - 100 грам (консервований)
  • Огірки солені - 100 грам
  • Цибуля зелена - 0, 5 пучка
  • Яйця курячі - 1 штука (великі)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
салат з печінки тріски з горошком і огірком - фото крок 1
Підготуйте продукти за списком.
салат з печінки тріски з горошком і огірком - фото крок 2
Відваріть курячі яйця, остудіть і наріжте кубиками середнього розміру.
салат з печінки тріски з горошком і огірком - фото крок 3
Печінка тріски вийміть з масла і розімніть вилкою.
салат з печінки тріски з горошком і огірком - фото крок 4
Солоні огірки наріжте кубиками.
салат з печінки тріски з горошком і огірком - фото крок 5
Надішліть продукти в миску і додайте консервований горошок.
салат з печінки тріски з горошком і огірком - фото крок 6
Салат перемішайте, викладіть в порційний посуд і присипте дрібно нарізаною зеленою цибулею. Салат посоліть і поперчіть за смаком. Майонез не потрібен, якщо вам здасться, що салат сухуватий, полийте його олією від печінки тріски. Готовий салат подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти