Простий салат з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Салати з печінкою тріски завжди виходять дуже смачними, ситними і дуже апетитними! Тріска прекрасно поєднується з різними овочами, що дозволяє експериментувати з набором інгредієнтів. Пробуємо!
Приготуємо простий салат з печінкою тріски в домашніх умовах. Попередньо зваріть в мундирах картоплю і моркву, яйця відваріть круто. У салатницю викладаємо: горошок, печінка тріски, подрібнену цибулю і огірки, потім порізані кубиком відварені овочі та яйця. Салат заправляється майонезом. Хай щастить!
- Печінка тріски - 1 штука (баночка)
- Картопля - 3 штуки (відвареної)
- Морква - 1 штука (відварна)
- Яйця - 2 штуки (зварені круто)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (або зелений)
- Горошок зелений - 1 штука (баночка)
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Картоплю і моркву зваріть в мундирах, на це піде десь 15 хвилин. Тим часом, в салатницю покришите мариновані огірки, додайте подрібнену цибулю (можна зелений), подрібнені варені яйця, зелений горошок (без рідини) і печінка тріски (без масла). Коли звариться картопля і морква, очистіть їх від шкірки і наріжте кубиком, потім додайте в салатницю.
Заправляємо салат майонезом і подаємо на стіл. Смачного!