Рецепт Салат з печінкою тріски без майонезу фото

Салат з печінкою тріски без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Печінка тріски
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Перед вами простий і дивовижно смачний рецепт приготування салату з печінкою тріски без майонезу. Мінімум інгредієнтів і найпростіший процес підготовки, а блюдо - дивовижне.

Опис приготування:

Класичний рецепт салату з печінкою тріски без майонезу, так як сама печінку досить жирна, а масло з неї прекрасно підійде для заправки. При бажанні можна використовувати невелику кількість сметани, якщо салат подається не в тарталетках, а на загальному блюді.

  • Печінка тріски - 200 грам
  • Консервований горошок - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 3-4 штук
  • Картопля - 1-2 штук
  • Маринований огірок - 1-2 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
салат з печінкою тріски без майонезу - фото крок 1
1. Щоб скоротити процес приготування салату, відварити картоплю в мундирі і яйця можна заздалегідь. Картопля остудити добре, очистити і натерти на дрібній тертці. З печінки злити в невелику ємність масло і розім'яти її виделкою.
салат з печінкою тріски без майонезу - фото крок 2
2. Остигнули яйця очистити і натерти на тертці. При бажанні в салат з печінкою тріски без майонезу в домашніх умовах інгредієнти можна не терти, а нарізати дрібними кубиками, але саме в такому вигляді салат виходить неймовірно ніжним.
салат з печінкою тріски без майонезу - фото крок 3
3. Зелений горошок є додатковим інгредієнтом і його потрібно зовсім небагато - буквально 2 столові ложки буде достатньо.
салат з печінкою тріски без майонезу - фото крок 4
4. Мариновані огірочки нарізати дрібними кубиками. В рецепт приготування салату з печінкою тріски без майонезу їх можна і не використовувати, замінивши маслинами, наприклад, або kapersami.
салат з печінкою тріски без майонезу - фото крок 5
5. Залишилося з'єднати печінку, картопля, яйця, огірки та горошок. Ретельно перемішати, посолити і поперчити за смаком. Заправити олією з печінки і можна подавати до столу. Відмінним варіантом стануть тарталетки, так як це не тільки красиво, але і зручно.

Схожі рецепти