Салат з печінкою тріски без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий і дивовижно смачний рецепт приготування салату з печінкою тріски без майонезу. Мінімум інгредієнтів і найпростіший процес підготовки, а блюдо - дивовижне.
Класичний рецепт салату з печінкою тріски без майонезу, так як сама печінку досить жирна, а масло з неї прекрасно підійде для заправки. При бажанні можна використовувати невелику кількість сметани, якщо салат подається не в тарталетках, а на загальному блюді.
- Печінка тріски - 200 грам
- Консервований горошок - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 3-4 штук
- Картопля - 1-2 штук
- Маринований огірок - 1-2 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Щоб скоротити процес приготування салату, відварити картоплю в мундирі і яйця можна заздалегідь. Картопля остудити добре, очистити і натерти на дрібній тертці. З печінки злити в невелику ємність масло і розім'яти її виделкою.
2. Остигнули яйця очистити і натерти на тертці. При бажанні в салат з печінкою тріски без майонезу в домашніх умовах інгредієнти можна не терти, а нарізати дрібними кубиками, але саме в такому вигляді салат виходить неймовірно ніжним.
3. Зелений горошок є додатковим інгредієнтом і його потрібно зовсім небагато - буквально 2 столові ложки буде достатньо.
4. Мариновані огірочки нарізати дрібними кубиками. В рецепт приготування салату з печінкою тріски без майонезу їх можна і не використовувати, замінивши маслинами, наприклад, або kapersami.
5. Залишилося з'єднати печінку, картопля, яйця, огірки та горошок. Ретельно перемішати, посолити і поперчити за смаком. Заправити олією з печінки і можна подавати до столу. Відмінним варіантом стануть тарталетки, так як це не тільки красиво, але і зручно.