Салат «мімоза» з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Салат "мімоза" з печінкою тріски я роблю з сиром. Смак виходить незвичайний. І хоча варіацій приготування цього салату дуже багато, знаходити нові і пробувати завжди цікаво!
Печінка тріски - продукт досить корисний. У ній знаходяться вітаміни А, З, група вітамінів В, кальцій і багато інших корисні мінерали і речовини. Багато білків, легкозасвоюваних, так необхідних нашому організму. Саме тому печінка тріски продається окремо і використовується господинями по всьому світу в багато блюд. Сьогодні ми з вами спробуємо приготувати знаменитий і всіма улюблений салат "мімоза" з печінкою тріски.
1. Почнем з того, що зваримо картопля. Покладіть його в каструлю з водою, коли вода закипить, приправити сіллю. Потім зменшіть вогонь і нехай вариться до готовності.
2. Разом з картоплею, в сусідній каструльці, зваримо яйця, круто.
3. Ріпчасту цибулю почистіть і дрібно наріжте. Щоб з лука пішла гіркота, необхідно викласти його в чашку, залити окропом і потримати так десять хвилин.
4. Коли картопля зварилася, дістаньте його з каструлі, викладіть на плоску тарілку, так він швидше охолоне.
6. Яйця теж необхідно остудити, для цього залийте їх холодною водою.
7. Печінка тріски викладіть на тарілку і розімніть вилкою.
8. У кожного інгредієнта повинна бути своя окрема посуд. Нічого не можна змішувати, салат буде викладатися акуратними шарами.
9. Ostиvshie яйця чисті, білки і жовтки розділіть.
10. Картопля теж почистіть.
11. Візьміть тертку. На великій натремо сир і білки, на дрібній - картопля і жовтки.
12. Свіжу зелень дрібно порубати. Можете залишити пару листочків для прикраси салату.
13. Тепер візьмемо салатницю, в якій і буде подаватися наш чудовий салат "мімоза" з печінкою тріски.
14. Першим шаром буде тертий картопля.
15. Другим - сир.
16. На сир викладаємо печінка тріски.
17. Печінка тріски змащуємо майонезом, але не густо, можете навіть зробити просту сітку з майонезу.
18. Зверху кладемо яєчні білки. Їх теж змащуємо.
19. І посипаємо весь салат "мімоза" з печінкою тріски тертими жовтками.
Готово! Просто і смачно! Смачного!
- Картопля - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Печінка тріски - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Свіжа зелень - За смаком
1. Почнем з того, що зваримо картопля. Покладіть його в каструлю з водою, коли вода закипить, приправити сіллю. Потім зменшіть вогонь і нехай вариться до готовності.
2. Разом з картоплею, в сусідній каструльці, зваримо яйця, круто.
3. Ріпчасту цибулю почистіть і дрібно наріжте. Щоб з лука пішла гіркота, необхідно викласти його в чашку, залити окропом і потримати так десять хвилин.
4. Коли картопля зварилася, дістаньте його з каструлі, викладіть на плоску тарілку, так він швидше охолоне.
6. Яйця теж необхідно остудити, для цього залийте їх холодною водою.
7. Печінка тріски викладіть на тарілку і розімніть вилкою.
8. У кожного інгредієнта повинна бути своя окрема посуд. Нічого не можна змішувати, салат буде викладатися акуратними шарами.
9. Ostиvshie яйця чисті, білки і жовтки розділіть.
10. Картопля теж почистіть.
11. Візьміть тертку. На великій натремо сир і білки, на дрібній - картопля і жовтки.
12. Свіжу зелень дрібно порубати. Можете залишити пару листочків для прикраси салату.
13. Тепер візьмемо салатницю, в якій і буде подаватися наш чудовий салат "мімоза" з печінкою тріски.
14. Першим шаром буде тертий картопля.
15. Другим - сир.
16. На сир викладаємо печінка тріски.
17. Печінка тріски змащуємо майонезом, але не густо, можете навіть зробити просту сітку з майонезу.
18. Зверху кладемо яєчні білки. Їх теж змащуємо.
19. І посипаємо весь салат "мімоза" з печінкою тріски тертими жовтками.
Готово! Просто і смачно! Смачного!