Рецепт «мімоза» з печінкою тріски фото

«мімоза» з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Яйця , Морква
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Один з популярних салатів в наших широтах - "мімоза & Quot; . Існують різні варіації його приготування, але принцип залишається один: накладення шарів і використання простих інгредієнтів. А ось мій спосіб.

Опис приготування:

Класичний спосіб має на увазі основу з консервованої сардини, а я розповім про те, як приготувати"Мімозу" з печінкою тріски. Можна використовувати іншу рибу. Будь-яка буде добре поєднуватися з картоплею та морквою. Блюдо готується швидко, тільки заздалегідь відваріть овочі та яйця.

  • Печінка тріски консервована - 1 штука (банку)
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
& Quot; Mimosa
Відваріть до готовності морква, картопля і яйця.
& Quot; Mimosa
Першим шаром викладіть печінку тріски шматочками без масла і нашатковану цибулю. Змастіть все майонезом.
& Quot; Mimosa
Далі натріть картоплю. Додайте сіль і майонез.
& Quot; Mimosa
Потім зробіть шар з крупно натертої моркви і майонезу.
& Quot; Mimosa
Тепер - шар білка. Промажьте його майонезом.
& Quot; Mimosa
А зверху натріть жовток. Салат готовий! Залиште"Мімозу" для просочення на 2 години в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти