«мімоза» з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Один з популярних салатів в наших широтах - "мімоза & Quot. Існують різні варіації його приготування, але принцип залишається один: накладення шарів і використання простих інгредієнтів. А ось мій спосіб.
Класичний спосіб має на увазі основу з консервованої сардини, а я розповім про те, як приготувати "мімозу" з печінкою тріски. Можна використовувати іншу рибу. Будь-яка буде добре поєднуватися з картоплею та морквою. Блюдо готується швидко, тільки заздалегідь відваріть овочі та яйця.
- Печінка тріски консервована - 1 штука (банку)
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Першим шаром викладіть печінку тріски шматочками без масла і нашатковану цибулю. Змастіть все майонезом.
Потім зробіть шар з крупно натертої моркви і майонезу.
А зверху натріть жовток. Салат готовий! Залиште "мімозу" для просочення на 2 години в холодильнику. Смачного!