Рисовий салат з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Напередодні холодної погоди хочеться поповнити свою кулінарну книжку новим рецептом салату до зиязиках свят. Візьміть на заметочку рецепт як приготувати салат з печінкою тріски.
Дайте волю своїй фантазії і прикрасьте салат яскравими фарбами. Я волію робити це за допомогою зелені, зерен граната. Ви можете скористатися різнокольоровими болгарськими перцями, буряком, помідором або горошком. Такий салат стане яскравою прикрасою вашого святкового столу, який точно зверне на себе увагу. Спробуйте приготувати такий салат для своїх гостей, вони будуть задоволені.
- Печінка тріски - 250 грам
- Курячі яйця - 3 штуки
- Мал - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Кріп - 15 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1
У майонез додайте дрібно рубаний кріп, сіль і перець.
2
Наріжте відварені білки, сир натріть на крупній тертці.
3
На дно тарілки викладіть відварений рис першим шаром, зверху тонким шаром розподіліть заправку.
4
Поверх рису розподіліть печінка тріски.
5
Дрібно нарізану цибулю викладіть на печінку. Після - змастіть заправкою.
6
Зверху натріть сир на крупній тертці, потім знову тонким шаром розподіліть заправку з майонезу.
7
Верх салату прикрасьте подрібненим жовтком. Смачного!