Салат з печінки курячої шарами
(покроковий рецепт з фото)
Варіантів використання субпродуктів існує чимало, я хочу запропонувати вам на замітку дуже класну ідею, як приготувати салат з печінки курячої шарами. Чудовий рецепт на святковий стіл!
Цей салатик готується з невеликого і досить простого набору інгредієнтів. Поєднання печінки з ніжним плавленим сиром дійсно приголомшливе. Особливу пікантність додає маринований огірочок, який виступає не тільки як декор, але і як повноцінний інгредієнт. Чудовий рецепт, який варто запам'ятати і повторити в домашніх умовах!
- Печінка куряча - 350-400 грам (відварна)
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Плавлений сир - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Маринований огірочок - 1 штука
- Майонез, сіль, зелень - За смаком
1. Перший етап - підготовчий. Необхідно відварити до готовності печінку і картопля, яйця - круто. У невеликій кількості масла обсмажте подрібнену кубиками цибулю.
2. Картопля остудіть, очистіть і натріть на крупній тертці.
3. Подрібніть печінку. Можна також натерти її на терці або пропустити через м'ясорубку, наприклад.
4. Натріть на тертці сирок і яйця.
5. Коли всі інгредієнти будуть готові, можна збирати салатик. На дно викладіть картоплю. Підсолити, поперчіть за смаком, змастіть майонезом.
6. Викладіть зверху печінку. Знову сіль, перець, майонез.
7. Рівним шаром розподіліть смажений цибулька.
8. Трохи майонезу.
9. Наступним шаром буде сир. Обов'язково промажьте майонезом.
10. Останніми викладіть яйця.
11. І верх як слід змастіть майонезом.
12. Верх прикрасьте скибочками маринованого огірочка і свіжою зеленню. Залиште на годинку в холодильнику перед подачею, щоб салатик просочився.