Рецепт Салат з курячої печінки і моркви фото

Салат з курячої печінки і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Яйця , Морква , Огірок , Цибуля , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На вечерю
Салати
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Існує величезна кількість листкових салатів. Сьогодні розповім, як приготувати салат з курячої печінки і моркви. Зробити такий можна порційно в невеликих формочках або на єдиному блюді.

Опис приготування:

Приготувати салат дуже просто: всі інгредієнти попередньо готував, спершу піддаю термічній обробці, а потім подрібнюю. Все укладаю шарами і промазують майонезом. Наполягаю блюдо перед подачею в холодильнику. Печінку можна відварити або обсмажити на сковороді.

  • Куряча печінка - 400 грам
  • Огірки мариновані - 3-4 штук
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1
Печінку мою від згустків крові, потім відварюю в підсоленій воді (12-15 хвилин). Дістаю її і остуджують, після цього натираю на крупній тертці або ріжу ножем.
2
Мариновані огірки подрібнюю на крупній тертці.
3
Сиру моркву мою і чищу, потім натираю на крупній тертці. Лук очищаю від лушпиння і подрібнюю кубиком. Розігріваю сковороду з рослинним маслом і обсмажую спершу цибулю, а потім кладу туди моркву.
4
Часник чищу і відвалів його через прес, додаю на сковороду до цибулі і моркви за пару хвилин до готовності.
5
Курячі яйця відварюю і очищаю, потім натираю на крупній тертці.
6
Твердий сир натираю на крупній тертці, кріп мою і дрібно нарізаю.
7
Збираю блюдо: нижнім шаром кладу печінку, солю трохи і змащую майонезом, потім викладаю огірки, поверх них - обсмажену моркву і цибулю, змащую майонезом. Викладаю яйця і змащую щедрим шаром майонезу, посипаю салат твердим сиром і прикрашаю подрібненим кропом. Наполягаю салат, а потім вже подаю.

Схожі рецепти