Рецепт Салат з курячої печінки листковий фото

Салат з курячої печінки листковий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Перед вами простий рецепт, як приготувати салат з курячої печінки листковий. Інгредієнти для нього популярні і доступні, залишилося їх з'єднати. І ось маленький шедевр для вашого столу готовий! Пригощайтеся!

Опис приготування:

З давніх-давен куряча печінка вважалася відмінним засобом для підняття сил, зняття хронічної втоми і навіть відновлення зору. Салат з курячою печінкою підніме ваш тонус, додасть активності та сміливості вашим рішенням. Готуйте з задоволенням!

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сир твердих сортів - 100 грам
  • Соус часниковий - 100 грам (майонез + сметана + часник - 1зуб.)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
салат з курячої печінки листковий - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Курячу печінку промийте, опустіть в киплячу воду. Як тільки з'явилася пінка, злийте воду, печінку промийте та відваріть в новій воді до готовності після закипання води протягом 15 хвилин. Остудіть і наріжте дрібними шматочками, додайте мускатний горіх, сіль за смаком, перемішайте. Яйця відварити до готовності.
салат з курячої печінки листковий - фото крок 2
Морква відваріть в шкірці до готовності, остудіть трохи і очистіть. Натріть на крупній тертці.
салат з курячої печінки листковий - фото крок 3
Цибулю очистіть, пассеруйте на розігрітій олії до м'якості. Додайте чорний мелений перець, перемішайте.
салат з курячої печінки листковий - фото крок 4
Огірок наріжте дрібно.
салат з курячої печінки листковий - фото крок 5
Яйця очистіть від шкаралупи і натріть на дрібній тертці. Сир натріть на крупній тертці.
салат з курячої печінки листковий - фото крок 6
Викладіть пару листя салату на блюдо для подачі. Поставте сервировочное кільце, викладіть салат шарами: куряча печінка, цибуля, огірок, яйця, сир. Промажьте кожен шар, крім верхнього, соусом. Дайте салату трохи настоятися, акуратно зніміть сервировочное кільце, подавайте блюдо до столу.

Схожі рецепти