Салат з курячої печінки листковий
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт, як приготувати салат з курячої печінки листковий. Інгредієнти для нього популярні і доступні, залишилося їх з'єднати. І ось маленький шедевр для вашого столу готовий! Пригощайтеся!
З давніх-давен куряча печінка вважалася відмінним засобом для підняття сил, зняття хронічної втоми і навіть відновлення зору. Салат з курячою печінкою підніме ваш тонус, додасть активності та сміливості вашим рішенням. Готуйте з задоволенням!
- Печінка куряча - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Огірок солоний - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сир твердих сортів - 100 грам
- Соус часниковий - 100 грам (майонез + сметана + часник - 1зуб.)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
Підготуйте необхідні продукти. Курячу печінку промийте, опустіть в киплячу воду. Як тільки з'явилася пінка, злийте воду, печінку промийте та відваріть в новій воді до готовності після закипання води протягом 15 хвилин. Остудіть і наріжте дрібними шматочками, додайте мускатний горіх, сіль за смаком, перемішайте. Яйця відварити до готовності.
Морква відваріть в шкірці до готовності, остудіть трохи і очистіть. Натріть на крупній тертці.
Цибулю очистіть, пассеруйте на розігрітій олії до м'якості. Додайте чорний мелений перець, перемішайте.
Огірок наріжте дрібно.
Яйця очистіть від шкаралупи і натріть на дрібній тертці. Сир натріть на крупній тертці.
Викладіть пару листя салату на блюдо для подачі. Поставте сервировочное кільце, викладіть салат шарами: куряча печінка, цибуля, огірок, яйця, сир. Промажьте кожен шар, крім верхнього, соусом. Дайте салату трохи настоятися, акуратно зніміть сервировочное кільце, подавайте блюдо до столу.