Салат з курячої печінки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете нагодувати своїх домочадців або гостей смачним і ситним салатом? Я розповім вам, як приготувати салат з курячої печінки з грибами. Цей салат можна подати і до вечері як самостійну страву.
Куряча печінка, як і будь-яка інша, дуже корисна. Цей продукт можна використовувати не тільки для приготування других страв, але і готувати з них салати. Інгредієнти для салату можуть бути різні в залежності від ваших смаків і уподобань. Я ж пропоную вам дізнатися мій варіант. Його можна приготувати в звичайний день до обіду або вечері, а також і до будь-якого свята.
- Печінка куряча - 250-300 грам
- Гриби мариновані - 100-150 грам
- Картопля - 2 штуки
- Яйця варені - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Курячу печінку очистіть від жилок, посоліть і обсмажте на олії до готовності.
Остигнула печінку наріжте кубиками.
Картоплю і моркву для салату зваріть в шкірці. Очистимо й наріжемо кубиками.
Нарізаємо моркву.
Ріпчасту цибулю наріжемо кубиками і злегка Примніть, щоб став м'якше.
Мариновані гриби нарізаємо.
Очистимо яйця і теж нарізаємо кубиками.
Додамо сіль і перець, заправим майонезом. Перемішуємо.
Красиво викладаємо і подаємо до столу.