Рецепт Паштет з курячої печінки з грибами фото

Паштет з курячої печінки з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Птах , Курка , Гриби , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Паштети
Кількість порцій: 15
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Купуючи паштет в магазині, ми не знаємо, що всередині. З однорідної консистенції і не зрозумієш, з чого складається продукт. Пропоную рецепт, як приготувати паштет з курячої печінки з грибами будинку.

Опис приготування:

За бажанням можна додати паштету більш"грубу" консистенцію або подрібнити його в абсолютно дрібну пасту. Такий паштет можна з легкістю зберігати в холодильнику близько тижня. Його можна давати дітям і не боятися, адже він приготований з натуральних продуктів. Також він стане відмінною начинкою до утрешнім тостів або начинкою для тарталеток.

  • Куряча печінка - 0, 5 кілограма
  • Гриби - 250 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Олія - 100 грам
  • Приправи - За смаком
паштет з курячої печінки з грибами - фото крок 1
1. Цибулю і часник очищаємо і нарізаємо великими шматками. Відправляємо їх на сковороду, НЕ смажимо, а трохи припускаємо. Гриби очищаємо, миємо й нарізаємо шматочками, відправляємо їх на сковороду до цибулі і часнику, смажимо до повного випаровування вологи, додаємо приправи за смаком.
паштет з курячої печінки з грибами - фото крок 2
2. Печінка курячу моєму і очищаємо від шкірки, кидаємо на сковорідку і обсмажуємо, додаємо ложку меду, перемішуємо. Прибираємо печінку з плити.
паштет з курячої печінки з грибами - фото крок 3
3. Остужаем овочі і печінку, відправляємо їх в чашу блендера. Масло заздалегідь дістаємо з холодильника і потім додаємо в чашу.
паштет з курячої печінки з грибами - фото крок 4
4. Подрібнюємо все до потрібної консистенції.
паштет з курячої печінки з грибами - фото крок 5
5. Перекладаємо паштет в підготовлені і змащені маслом форми, відправляємо його в холодильник на 1-2 годину. Оре готовий!

Схожі рецепти