Паштет з курячої печінки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Купуючи паштет в магазині, ми не знаємо, що всередині. З однорідної консистенції і не зрозумієш, з чого складається продукт. Пропоную рецепт, як приготувати паштет з курячої печінки з грибами будинку.
За бажанням можна додати паштету більш "грубу" консистенцію або подрібнити його в абсолютно дрібну пасту. Такий паштет можна з легкістю зберігати в холодильнику близько тижня. Його можна давати дітям і не боятися, адже він приготований з натуральних продуктів. Також він стане відмінною начинкою до утрешнім тостів або начинкою для тарталеток.
- Куряча печінка - 0, 5 кілограма
- Гриби - 250 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Мед - 1 Чайна ложка
- Олія - 100 грам
- Приправи - За смаком
1. Цибулю і часник очищаємо і нарізаємо великими шматками. Відправляємо їх на сковороду, НЕ смажимо, а трохи припускаємо. Гриби очищаємо, миємо й нарізаємо шматочками, відправляємо їх на сковороду до цибулі і часнику, смажимо до повного випаровування вологи, додаємо приправи за смаком.
2. Печінка курячу моєму і очищаємо від шкірки, кидаємо на сковорідку і обсмажуємо, додаємо ложку меду, перемішуємо. Прибираємо печінку з плити.
3. Остужаем овочі і печінку, відправляємо їх в чашу блендера. Масло заздалегідь дістаємо з холодильника і потім додаємо в чашу.
4. Подрібнюємо все до потрібної консистенції.
5. Перекладаємо паштет в підготовлені і змащені маслом форми, відправляємо його в холодильник на 1-2 годину. Оре готовий!