Салат з печінкою курячої листковий
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ніжний салат з курячою печінкою, збирається шарами, просочується і подається до столу охолодженим.
Приготуйте салат з печінкою курячої листковий. Салат - смачний, ситний і бюджетний. Для нього вам треба відварити яйця, печінку, цибулю обсмажити. Потім викладаємо все шарами і даємо трохи настоятися.
- Куряча печінка відварна - 200-250 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Солоний огірок - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
1. Відваріть заздалегідь курячу печінку до готовності, остудіть. Яйце приготуйте круто, очистіть.
2. Поріжте крупно цибулю.
3. Обсмажте цибулю на олії з сіллю і перцем меленим до готовності.
4. Крупно поріжте печінку, огірок можна просто соломкою.
5. Збираємо салат. Беремо порційний салатник, на дно кладемо половину печінки.
6. Зверху половину смаженої цибулі, частина жиру від смаження.
7. Далі шар огірків, половина.
8. Робимо майонезну сіточку.
9. Повторюємо знову шари: печінку, цибуля, огірок, майонез.
10. Зверху трьом яйце.
11. Прикрашаємо зеленню і салат готовий! приємного!