Листковий салат з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, смачний і ситний салат з печінкою тріски. Як відомо, печінка тріски - дуже корисний продукт. Тому салат буде дуже актуальний в дощовий осінній день.
Салат готується шарами, це виглядає дуже красиво і естетично. Але якщо Вам хочеться зробити все швидше, то можна перемішати інгредієнти і заправити майонезом, вийде також смачно і ніжно. А як приготувати салат з печінкою тріски дивіться в покроковому рецепті.
- Печінка тріски - 200 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Мал - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - пучок (невеликий)
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Мал, морква і яйця заздалегідь відваріть.
На дно прозорого УБМБФОЙЛБ викладіть рис. Просочіть його невеликою кількістю масла (1-2 немає. Л.) від печінки тріски.
Зелену цибулю помийте і дрібно порубати. Викладіть наступним шаром на рис.
3 шар: розім'ята виделкою печінку тріски.
Яйця очистіть і розділіть на білки і жовтки. На печінку викладіть натертий на крупній тертці шар білків. Змастіть невеликою кількістю майонезу.
Потім відбудеться шар натертої на крупній тертці моркви і знову трохи майонезу.
На дрібній тертці натріть жовтки і викладіть останнім шаром. Прикрасьте салат по своєму смаку і дайте трохи просочитися.
Смачного!