Рецепт Салат листковий з печінкою фото

Салат листковий з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Птах , Курка , Яйця , Крупи , Цибуля , Мал , Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий салат найчастіше готую в холодну пору (взимку, ранньої осені), а влітку вважаю за краще легкі і низькокалорійні овочеві страви. Розповідаю рецепт, як приготувати салат листковий з печінкою.

Опис приготування:

Можна взяти будь-яку печінку, тільки якщо використовуєте яловичу або свинячу, то спочатку краще вимочити в молоці, щоб позбутися від неприємного запаху, а заодно зробити печінку ніжнішою. Цього разу у мене була куряча, яку відварюю або тушу.

  • Куряча печінка - 300 грам
  • Мал - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Кріп - 1 пучок
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
1
Печінка мою, потім відправляю її в киплячу воду і відварюю до готовності. Після цього дістаю печінку і остуджують, потім подрібнюю за допомогою великої терки.
2
Мал відварюю в підсоленій воді, потім відкидаю на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Зелень мою і дрібно нарізаю.
3
Відварюю курячі яйця після закипання 7 хвилин, потім остуджують їх і подрібнюю на крупній тертці.
4
Цибуля очищаю і нарізаю кубиками або півкільцями. Обсмажую цибулю до золотистого кольору на рослинній олії, остуджують.
5
Збираю салат: укладаю подрібнену печінку, змащую її майонезом, потім - обсмажену цибулю, Мал (трохи солі) і знову майонез. Посипаю рубаним кропом і вареними яйцями, прикрашаю зеленню.

Схожі рецепти