Рецепт Салат з печінкою і апельсинами фото

Салат з печінкою і апельсинами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фрукти , Печінка , Апельсин
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

З цим чудовим рецептом салату з печінкою і апельсинами ви зможете урізноманітнити своє меню вельми пікантним блюдом, яке відмінно конкурує з ресторанними шедеврами!

Опис приготування:

Якось спробувала подібний салат в ресторані, захотілося самій зробити. Для приготування салату з печінкою і апельсинами раджу використовувати курячу печінку - вона найніжніша, та й гірчить мало і готується швидко. Дивимося докладний рецепт.

  • Печінка - 500 грам
  • Вино біле - 100 мілілітрів
  • Бальзамічний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Джем апельсиновий - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Сіль, перець - За смаком
салат з печінкою і апельсинами - фото крок 1
Печінка помийте і висушіть.
салат з печінкою і апельсинами - фото крок 2
Часник дрібно рубаємо.
салат з печінкою і апельсинами - фото крок 3
Апельсини ріжемо часточками, товщиною по 0, 5 см.
салат з печінкою і апельсинами - фото крок 4
На сковорідці розігріваємо олію оливкова і вершкове, обсмажуємо часточки з двох сторін, потім відкладаємо.
салат з печінкою і апельсинами - фото крок 5
Печінка запаніруйте в борошні.
салат з печінкою і апельсинами - фото крок 6
Обсмажуємо на тій же сковороді, що і апельсини (печінку просочиться їх соком). Коли печінка підрум'яниться з двох сторін, додаємо трави, сіль, перець і часник.
салат з печінкою і апельсинами - фото крок 7
Також вливаємо вино, tusim, поки не випарується. Потім додаємо джем і бальзамічний оцет.
салат з печінкою і апельсинами - фото крок 8
Останній етап:додаємо до печінки апельсини, готуємо ще хвилини 2. Даємо трохи охолонути і подаємо.
Ось і готовий салат з печінкою і апельсинами! Подавати можна окремо, прикрасивши зеленню, або з рисом. Смачного!

Схожі рецепти