Салат з індички з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Індичка - моя найулюбленіша птах для приготування. Страви з неї виходять ситними, але не жирними. Я б навіть сказала дієтичними. Пропоную Вам рецепт одного з таких страв. Пробуйте приготувати!
Якщо ви любите корисні і вишукані страви, то я вам розповім, як приготувати салат з індички з апельсинами. Він сподобається будь-якому гурману, так як має незвичайне поєднання смаків. Виглядає святково і незвично. А також цей салатик не жирний, але при цьому ситний.
- Філе індички - 200 грам
- Апельсин - 1 штука
- Рукола - 50 грам
- Зелень - 1 пучок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Червоний ріпчаста цибуля - 1 штука
Добре промиваємо філе, прибираємо всі жилки і плівку. Ріжемо на невеликі шматки і відбиваємо їх. Складаємо все в миску, заливаємо соєвим соусом. Ми залишаємо маринуватися на півгодини.
Очищаємо і нарізаємо апельсин.
Зелень і рукколу промиваємо та нарізаємо. Також ріжемо цибулю.
Обсмажуємо кунжут до золотистого кольору на сковороді. Масло не додаємо.
Кунжут прибираємо з сковороди. Додаємо масло і обсушені серветками шматочки індички. Смажимо хвилин 10, перевертаючи.
Змішуємо всі інгредієнти. Додаємо сіль за смаком, а зверху посипаємо кунжутом.