Салат з печінкою курячої
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і калорійний салат з відвареної печінкою. Заправлений салат майонезом, можна замінити його сметаною або іншим соусом.
Простий і смачний салат з печінкою курячої можна подати як в будні, так і на святковий стіл. Для його приготування треба відварити картоплю, печінку і моркву.
- Печінка куряча відварна - 250-300 грам
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солоний огірок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
1. Для салату заздалегідь відваріть моркву, картопля і печінку до готовності. Остудіть.
2. Беремо сухий салатник, кладемо порізану картоплю.
3. Додаємо порізану солоний огірок.
4. Додаємо моркву.
5. Додаємо порізану півкільцями цибулю. Відразу присолите його, щоб він сік пустив і трішки втратив гіркоту.
6. Додаємо порізану кубиками печінку.
7. Заправляємо салат майонезом і гірчицею. Солимо, перчимо до смаку, додаємо зелень.
8. Салат з печінкою курячої готовий. Приємного!