Рецепт Салат з курячої печінки фото

Салат з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Птах , Курка , Печінка , Цибуля , Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Куряча або індичих печінку - дуже корисний продукт. Його можна не тільки запікати або тушкувати в вершках і подавати як друге м'ясне блюдо, але і саму використовувати для створення салату.

Опис приготування:

Такий салат годі й заправляти майонезом. Просто заправте рослинним маслом і подайте до столу. Буде теж дуже смачно. Курячу печінку годі й відварювати, а просто обсмажити. Особливої ​​різниці не має, але у салату буде трохи інший смак.

  • Печінка куряча відварна - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Рослинна олія для смаження - За смаком
  • Кукурудза консервована - 1 штука (в банках)
салат з курячої печінки - фото крок 1
Для приготування салату з курячою печінкою ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
салат з курячої печінки - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до напівпрозорості і м'якості.
салат з курячої печінки - фото крок 3
На тертці для корейської моркви натираємо моркву. Використовуючи цю тертку, ми зберігаємо пружність моркви і соковитість.
салат з курячої печінки - фото крок 4
До обсмаженої цибулі додаємо моркву. Перемішуючи, tusim 10 хвилин.
салат з курячої печінки - фото крок 5
Морква з луком перекладаємо в салатник. Додаємо відварену курячу печінку.
салат з курячої печінки - фото крок 6
Додаємо кукурудзу. Заправляємо салат майонезом.
салат з курячої печінки - фото крок 7
Подаємо салат до столу. Можна подати його теплим або остиглим. Обидва варіанти будуть смачними.

Схожі рецепти