Салат з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Куряча або індичих печінку - дуже корисний продукт. Його можна не тільки запікати або тушкувати в вершках і подавати як друге м'ясне блюдо, але і саму використовувати для створення салату.
Такий салат годі й заправляти майонезом. Просто заправте рослинним маслом і подайте до столу. Буде теж дуже смачно. Курячу печінку годі й відварювати, а просто обсмажити. Особливої різниці не має, але у салату буде трохи інший смак.
- Печінка куряча відварна - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія для смаження - За смаком
- Кукурудза консервована - 1 штука (в банках)
Для приготування салату з курячою печінкою ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до напівпрозорості і м'якості.
На тертці для корейської моркви натираємо моркву. Використовуючи цю тертку, ми зберігаємо пружність моркви і соковитість.
До обсмаженої цибулі додаємо моркву. Перемішуючи, tusim 10 хвилин.
Морква з луком перекладаємо в салатник. Додаємо відварену курячу печінку.
Додаємо кукурудзу. Заправляємо салат майонезом.
Подаємо салат до столу. Можна подати його теплим або остиглим. Обидва варіанти будуть смачними.