Салат з печінки тріски шарами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салат з печінки тріски приготований з шарів моркви, печінки тріски, вареного яйця і сиру. Прикрасить ваш святковий стіл, будь то день народження або зустріч важливих гостей. Рекомендую!
Для приготування салату з печінки тріски укладають шарами морква, яйця, консервовану печінку і цибулю. Все це просочується майонезом і прикрашається тертим сиром. В результаті виходить гарне живильне блюдо, яке стане прикрасою будь-якого святкового столу. Салат з печінки тріски легко і швидко приготує навіть недосвідчена господиня. Спробуйте це смачне блюдо.
- Печінка тріски - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Майонез - 125 грам
1. Перш ніж розібратися, як приготувати салат з печінки тріски шарами, необхідно виставити на стіл всі інгредієнти.
2. Відкрийте коробочку консервованої печінки тріски. Розімніть її виделкою прямо в коробочці разом з маслом.
3. Курячі яйця зваріть круто. Остудіть їх в холодній воді. Очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці. Натріть на тертці моркву. Дрібно докладний цибулю.
4. Формуйте салат у вигляді шарів. На дно салатник укладіть моркву.
5. Наступним шаром розсипте зверху моркви яйце.
6. Поверх яйця покладіть шар печінки тріски з цибулею.
7. Зверху салат прикрасьте тертим сиром.
8. Покрийте все шаром майонезу (я роблю майонезну сіточку).
9. Прикрасьте салат на свій розсуд. Перед подачею на стіл дайте йому просочитися дві години на холодильнику.