Рецепт Салат з печінки тріски шарами фото

Салат з печінки тріски шарами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Риба та морепродукти, Печінка, Цибуля, Печінка тріски
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати

Смачний салат з печінки тріски приготований з шарів моркви, печінки тріски, вареного яйця і сиру. Прикрасить ваш святковий стіл, будь то день народження або зустріч важливих гостей. Рекомендую!

Для приготування салату з печінки тріски укладають шарами морква, яйця, консервовану печінку і цибулю. Все це просочується майонезом і прикрашається тертим сиром. В результаті виходить гарне живильне блюдо, яке стане прикрасою будь-якого святкового столу. Салат з печінки тріски легко і швидко приготує навіть недосвідчена господиня. Спробуйте це смачне блюдо.

  • Печінка тріски - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - 125 грам
салат з печінки тріски шарами - фото крок 1
1. Перш ніж розібратися, як приготувати салат з печінки тріски шарами, необхідно виставити на стіл всі інгредієнти.
салат з печінки тріски шарами - фото крок 2
2. Відкрийте коробочку консервованої печінки тріски. Розімніть її виделкою прямо в коробочці разом з маслом.
салат з печінки тріски шарами - фото крок 3
3. Курячі яйця зваріть круто. Остудіть їх в холодній воді. Очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці. Натріть на тертці моркву. Дрібно докладний цибулю.
салат з печінки тріски шарами - фото крок 4
4. Формуйте салат у вигляді шарів. На дно салатник укладіть моркву.
салат з печінки тріски шарами - фото крок 5
5. Наступним шаром розсипте зверху моркви яйце.
салат з печінки тріски шарами - фото крок 6
6. Поверх яйця покладіть шар печінки тріски з цибулею.
салат з печінки тріски шарами - фото крок 7
7. Зверху салат прикрасьте тертим сиром.
салат з печінки тріски шарами - фото крок 8
8. Покрийте все шаром майонезу (я роблю майонезну сіточку).
салат з печінки тріски шарами - фото крок 9
9. Прикрасьте салат на свій розсуд. Перед подачею на стіл дайте йому просочитися дві години на холодильнику.

Схожі рецепти