Рецепт Салат з опеньками і капустою фото

Салат з опеньками і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Гриби , Опеньки
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

У вас в холодильнику стоїть баночка маринованих опеньків, і ви не знаходите їй застосування? Салат з опеньками і капустою - ось відмінний варіант використання цих грибочків. Просто, недорого і смачно.

Опис приготування:

Салат з опеньками і капустою в домашніх умовах - просто знахідка для будь-якої господині. Відмінний спосіб"утилізації" банок з маринованими опеньками. Для швидкого перекусу по ходу дня - то, що потрібно. Отже, як приготувати салат з опеньками і капустою:

1. Промиваємо наші опеньки, якщо необхідно, - нехай постоять в воді, щоб пішла зайва сіль.

2. Шаткуємо капусту, трохи пам'ятаємо руками.

3. Тепер тонко нарізаємо соломкою перці.

4. Все змішати, і нехай настоїться разом.

Рецепт приготування салату з опеньками і капустою не буде таким вдалим, якщо правильно НЕ приготувати заправку:

1. Олія, соєвий соус змішуємо.

2. Часник подрібнюємо, домішуємо в цю суміш.

3. Сюди ж домішуємо необхідні приправи, сіль і перець.

4. Заливаємо наш салат отриманим соусом.

Власне, от і все - тепер салат з опеньками і капустою готовий до подачі на стіл. Подавати його краще відразу ж, а в холодильнику зберігати не більше доби - інакше він стає не таким смачним. Хай щастить!


  • Капуста - 400 грам
  • Опеньки солоні - 300 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
Салат з опеньками і капустою в домашніх умовах - просто знахідка для будь-якої господині. Відмінний спосіб"утилізації" банок з маринованими опеньками. Для швидкого перекусу по ходу дня - то, що потрібно. Отже, як приготувати салат з опеньками і капустою:

1. Промиваємо наші опеньки, якщо необхідно, - нехай постоять в воді, щоб пішла зайва сіль.

2. Шаткуємо капусту, трохи пам'ятаємо руками.

3. Тепер тонко нарізаємо соломкою перці.

4. Все змішати, і нехай настоїться разом.

Рецепт приготування салату з опеньками і капустою не буде таким вдалим, якщо правильно НЕ приготувати заправку:

1. Олія, соєвий соус змішуємо.

2. Часник подрібнюємо, домішуємо в цю суміш.

3. Сюди ж домішуємо необхідні приправи, сіль і перець.

4. Заливаємо наш салат отриманим соусом.

Власне, от і все - тепер салат з опеньками і капустою готовий до подачі на стіл. Подавати його краще відразу ж, а в холодильнику зберігати не більше доби - інакше він стає не таким смачним. Хай щастить!

Схожі рецепти