Салат з моцарелою і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Мій улюблений сир - моцарелла. І все страви з ним я просто обожнюю. А коли в рецепті присутні ще й морепродукти з помідорами, то це означає, що таке поєднання апріорі смачне.
Пора і вам дізнатися, як приготувати салат з моцарелою і креветками. Це просто ідеальна рецептура. Він виходить нежирний, поживний і ароматний. Класична заправка з масла з кислинкою дуже доповнить смак всіх продуктів в блюді. Італійці знають толк в хороших салатах і правильних соусах.
- Моцарелла - 200 грам
- Помідори - 200 грам
- Креветки - 200 грам
- Авокадо - 2 штуки
- Вапно - 0, 5 штуки
- Листя зеленого салату - За смаком
- Базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
Попередньо відваріть і почистіть, а також - остудіть креветки. Моцареллу наріжте невеликими шматочками, помідори помийте і розділіть на половинки або четвертинки.
Авокадо помийте і очистіть від шкірки, видаліть кісточку, наріжте м'якоть шматочками. В окремій мисці змішайте видавлений з лайма сік, олія, сіль і перець.
Тепер залишається змішати всі інгредієнти: креветки, авокадо, каперсами, сир, помідори, салат, базилік. Залийте їх заправкою, перемішайте - і відразу подавайте.