Рецепт Макаронний салат з моцарелою фото

Макаронний салат з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Макарони , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вашій увазі дуже смачне італійське блюдо - макаронний салат з моцарелою, який подають навіть у найкращих ресторанах Риму та Мілану.

Опис приготування:

Пасту італійці їдять не тільки гарячої, але і холодної, і макаронний салат з моцарелою - тому яскраве підтвердження. З типово італійських інгредієнтів - оливкового масла, оливок, сушених помідорів, базиліка - можна приготувати традиційний італійський салат, який здатний прикрасити навіть святковий стіл. Смак у салату типово італійський - завдяки інгредієнтам. Єдиний мінус - салат недовго зберігається. Простоявши всього добу в холодильнику, він вже починає псуватися. Втім, навряд чи така смакота так довго протримається у вас в холодильнику

  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Сушені помідори - 100 грам
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Макарони (черепашки або інші) - 500 грам
  • Базилік свіжий - 1 Склянка
  • Сир Моцарелла тертий - 1 Склянка
  • Оливки без кісточок - 1/2 склянки
макаронний салат з моцарелою - фото крок 1
За допомогою блендера подрібнюємо до однорідності каперси, оцет, часник, оливкова олія і помідори.
макаронний салат з моцарелою - фото крок 2
Пасту відварюємо аль денте - тобто, макарони повинні бути небагато тверді. Перемішуємо пасту з отриманим соусом з блендера.
макаронний салат з моцарелою - фото крок 3
Daem паста ostynut ', потім додаємо в неї тертий сир, нарізаний базилік, свіжий помідор і оливки. Солимо і гарненько перемішуємо. Готово!
макаронний салат з моцарелою - фото крок 4
Салат подавати до столу холодним. У холодильнику він може зберігатися не більше доби - потім втрачає свої смакові якості.

Схожі рецепти