Вершковий макаронний салат
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт, дуже легкий у виконанні салат. Приємний легкий літній вечерю. Найкраще зробити за день наперед, щоб все встигло добре просочитися заправкою.
Простий вершковий макаронний салат виглядає досить енергійно, акуратно і весело. Тим більше, він смачний як сам по собі, так і з якимось блюдом і гарніром. Наша сім'я дуже любить такий салат є на природі з шашликами. Неймовірно смачно, спробуйте обов'язково!
- Селера - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Згущене молоко - 1/3 склянки
- Яблучний оцет - 1/4 склянки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
- Петрушка - 1 пучок
1. Зваріть макарони в підсоленій воді і остудіть після варіння.
2. Наріжте болгарський перець і селера невеликими кубиками.
3. Аналогічним чином подрібніть моркву і цибулю, змішайте овочі в одній ємності.
4. В окремій ємності змішайте майонез, згущене молоко і оцет.
5. Приправте заправку кайєнським перцем і паприкою.
6. Залийте суміш з овочами і макаронами вершковим соусом, перемішайте.
7. Прикрасьте салат подрібненою петрушкою і подавайте до столу.