Салат з авокадо і моцарелою під соусом «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Гарний, яскравий і дуже корисний салат з овочами, Авокадо і motsarelloy! На приготування салату нам знадобиться всього 20 хвилин часу, завдяки смачному соусу "цезар" від ТМ Махеев'!
Інгредієнти для салату підібрані дуже гармонійно, але якщо щось для вас неприйнятно, то звичайно можна замінити. Наприклад, сир для салату відмінно підійде такий як сулугуні або бринза. Також чудово впишеться свіжа зелень! Готуйте і насолоджуйтеся смаком! А як приготувати салат з авокадо і моцарелою під соусом "цезар", розповім в покроковому рецепті.
- Авокадо - 1 штука
- Моцарелла - 120-150 грам
- Редис - 80 грам
- Помідори черрі - 80 грам
- Сік лимонний - 0, 5 Ст. Ложки
- Салат листовий - 20 грам
- Зерна граната - 10 штук (для прикраси)
- Соус "цезар" - 30 грам (тМ "махеев' ")
Підготуйте всі основні інгредієнти. Дякуємо соуси ТМ"Maheeva ", будь-який салат можна приготувати за лічені хвилини! Соус "цезар" чудово поєднується з запропонованим мною салатом!
Редис і черрі помийте. Редис наріжте півколом, чері - четвертинками.
Авокадо помийте, очистіть від шкірки і кісточки, наріжте соломкою і полийте лимонним соком. Ретельно перемішайте.
На блюдо викладіть листя салату.
Овочі перемішайте з авокадо і викладіть на салат. Зверху розкладіть шматочки моцарели.
Полийте салат ніжним соусом "цезар" від ТМ Махеев'.
Прикрасьте зернами граната і подавайте до столу! Смачного!