Салат «Цезар» авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Дуже легкий, оригінальний і апетитний варіант знаменитого салату хочу показати вам. На замітку пропоную ідею, як приготувати салат"Цезар" з авокадо замість курки. Спробуйте обов'язково!
Опис приготування:
Овочевий"Цезар" - це чудове блюдо на швидку руку. Але щоб зробити його ще більш цікавим, можна обсмажити овочі на грилі, наприклад, буде дуже класно. Заправка в даному випадку може бути як класична, так і легка, з малому і соком лимона.
- Салат "романо" - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Сухарики - За смаком
- Пармезан - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Заправка для"Цезаря" - За смаком(+ бальзамик за бажанням)
1
Хліб наріжте кубиками і підсушіть на сухій сковороді.
2
Вимийте і висушіть листя салату, наріжте кільцями червону цибулю, авокадо - четвертинками.
3
Овочі можна викласти на гриль на пару хвилин або відразу на тарілку.
4
Додайте сухарики, пармезан, заправку.
Смачного!
Смачного!