Салат «Цезар» з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Скільки варіантів цього знаменитого салату ви знаєте? Справжні його шанувальники точно можуть назвати не менше п'яти. У скарбничку нескладних і смачних рецептів пропоную додати ще й цей. Спробуйте!
Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати салат "цезар" з креветками і авокадо. В даному випадку заправка готується на основі філе анчоуса і натурального йогурту, але ви можете зробити і будь-яку іншу, яка вам до душі. Це чудове блюдо, яке гідно меню хорошого ресторану, ви повторите менш, ніж за півгодини на власній кухні. Здорово, що?
- Хліб - 2-3 скибочок
- Креветки - 500 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
- Бекон - 4 скибочки
- Салат "романо" - 1 штука
- Яйце - 1-2 штук (по бажанню)
- Авокадо - 1/2 штуки
- Пармезан - За смаком
- Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Файл ančousa - 2 штуки
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
1
Хліб наріжте кубиками, підсолити трохи і трохи полийте олією. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку. Сухі сухарики, не забувайте перевертати!
2
Креветки в глибокій мисці з'єднайте з соком половинки лимона, сіллю, перцем і пропущеним через прес часником. Перемішайте і дайте хвилин 10 постояти, щоб морепродукти просочилися маринадом.
3
На сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте креветки до рум'яності.
4
Окремо на сухій сковороді підрум'яньте бекон.
5
Для приготування заправки з'єднайте філе анчоуса, подрібнений часник, сік лимона, йогурт і трохи масла. Посоліть і поперчіть заправку до смаку.
6
Наріжте скибочками м'якоть авокадо. Зваріть при бажанні яйце.
7
На тарілку для подачі викладіть салат "романо" . Додайте бекон і креветки, сухарики, авокадо. Перезарядка parmezanom, яйцем і полийте заправкою.
Смачного!
Смачного!