Рецепт Салат «Цезар» з креветками і авокадо фото

Салат «Цезар» з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Креветки , Морепродукти , Авокадо
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Скільки варіантів цього знаменитого салату ви знаєте? Справжні його шанувальники точно можуть назвати не менше п'яти. У скарбничку нескладних і смачних рецептів пропоную додати ще й цей. Спробуйте!

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати салат"Цезар" з креветками і авокадо. В даному випадку заправка готується на основі філе анчоуса і натурального йогурту, але ви можете зробити і будь-яку іншу, яка вам до душі. Це чудове блюдо, яке гідно меню хорошого ресторану, ви повторите менш, ніж за півгодини на власній кухні. Здорово, що?

  • Хліб - 2-3 скибочок
  • Креветки - 500 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль і перець - За смаком
  • Бекон - 4 скибочки
  • Салат "романо" - 1 штука
  • Яйце - 1-2 штук (по бажанню)
  • Авокадо - 1/2 штуки
  • Пармезан - За смаком
  • Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Файл ančousa - 2 штуки
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
1
Хліб наріжте кубиками, підсолити трохи і трохи полийте олією. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку. Сухі сухарики, не забувайте перевертати!
2
Креветки в глибокій мисці з'єднайте з соком половинки лимона, сіллю, перцем і пропущеним через прес часником. Перемішайте і дайте хвилин 10 постояти, щоб морепродукти просочилися маринадом.
3
На сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте креветки до рум'яності.
4
Окремо на сухій сковороді підрум'яньте бекон.
5
Для приготування заправки з'єднайте філе анчоуса, подрібнений часник, сік лимона, йогурт і трохи масла. Посоліть і поперчіть заправку до смаку.
6
Наріжте скибочками м'якоть авокадо. Зваріть при бажанні яйце.
7
На тарілку для подачі викладіть салат"Романо" . Додайте бекон і креветки, сухарики, авокадо. Перезарядка parmezanom, яйцем і полийте заправкою.
Смачного!

Схожі рецепти