Рецепт Салат «Цезар» з креветками і авокадо фото

Салат «Цезар» з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Креветки, Морепродукти, Авокадо
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати, Салат Цезар

Скільки варіантів цього знаменитого салату ви знаєте? Справжні його шанувальники точно можуть назвати не менше п'яти. У скарбничку нескладних і смачних рецептів пропоную додати ще й цей. Спробуйте!

Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати салат "цезар" з креветками і авокадо. В даному випадку заправка готується на основі філе анчоуса і натурального йогурту, але ви можете зробити і будь-яку іншу, яка вам до душі. Це чудове блюдо, яке гідно меню хорошого ресторану, ви повторите менш, ніж за півгодини на власній кухні. Здорово, що?

  • Хліб - 2-3 скибочок
  • Креветки - 500 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль і перець - За смаком
  • Бекон - 4 скибочки
  • Салат "романо" - 1 штука
  • Яйце - 1-2 штук (по бажанню)
  • Авокадо - 1/2 штуки
  • Пармезан - За смаком
  • Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Файл ančousa - 2 штуки
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
1
Хліб наріжте кубиками, підсолити трохи і трохи полийте олією. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку. Сухі сухарики, не забувайте перевертати!
2
Креветки в глибокій мисці з'єднайте з соком половинки лимона, сіллю, перцем і пропущеним через прес часником. Перемішайте і дайте хвилин 10 постояти, щоб морепродукти просочилися маринадом.
3
На сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте креветки до рум'яності.
4
Окремо на сухій сковороді підрум'яньте бекон.
5
Для приготування заправки з'єднайте філе анчоуса, подрібнений часник, сік лимона, йогурт і трохи масла. Посоліть і поперчіть заправку до смаку.
6
Наріжте скибочками м'якоть авокадо. Зваріть при бажанні яйце.
7
На тарілку для подачі викладіть салат "романо" . Додайте бекон і креветки, сухарики, авокадо. Перезарядка parmezanom, яйцем і полийте заправкою.
Смачного!

Схожі рецепти