Салат з маринованими печерицями
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Легка вечеря, Обід на швидку руку, День народження, Новий рік
Яким повинен бути ідеальний салат для святкового столу? красивим, смачним, незвичайним і легким у приготуванні. Всі ці якості поєднує в собі салат з печерицями та яблуками. Спробуйте!
У мене є сюрприз для тих, хто любить нові цікаві поєднання. Як вам такий набір - мариновані гриби, картопля і яблука? Звучить дивно? Тому, за смаком - пальчики оближеш (хоча пальцями є все-таки не рекомендую - виделкою зручніше). Беріть інгредієнти, ми будемо готувати салат з маринованими печерицями! Простий рецепт салату з маринованими печерицями з фото - до вашої уваги. Сподіваюся, він вам сподобається!
- Картопля - 300 грам
- Мариновані печериці - 250 грам
- Морква - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Яблуко - 80 грам
- Лимон - 1 штука
- Легкий майонез - - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець, зелень - - За смаком
Картоплю відварити, очистіть і натріть на крупній тертці. Потім посоліть і викладіть в салатницю.
Мариновані печериці наріжте дрібними шматочками.
Акуратно розкладіть гриби поверх картопляного шару.
Цибуля наріжте кубиками, викладіть на сковороду і обсмажте на олії до золотистого кольору.
Обсмажену цибулю стане третім шаром салату. Викладіть його зверху на гриби.
Варену моркву натріть на крупній тертці і рівномірно розподіліть поверх цибульного шару.
Яблуко помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Яблука - п'ятий шар салату.
Яблука полийте соком половини лимона.
Салат промажьте шаром легкого майонезу.
Готовий салат прикрасьте часточками лимона і гілочками зелені. Подавайте холодним. Смачного!