Салат з куркою і маринованими печерицями
(покроковий рецепт з фото)
У рецепті, як приготувати салат з куркою і маринованими печерицями, немає майонезной заправки, блюдо на основі оливкового масла. Всі інгредієнти змішую і заправляю, а потім наполягаю пару хвилин.
Якщо у вас завалявся шматочок вареної курки, вона відмінно підійде для приготування цього салату. Зелену цибулю можна замінити звичайним ріпчастою, тільки спочатку промаринується його в оцті або лимонної кислоти (або обдайте окропом).
- Відварна курка - 300 грам
- Пекінська капуста - 300 грам
- Мариновані печериці - 200 грам
- Сир - 150 грам
- Томати - 3 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Оливкова олія - За смаком
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Кріп - За смаком
1
Курку нарізаю невеликими шматочками довільної форми.
2
Мою томати, зелень і пекінську капусту. Томати нарізаю невеликими шматочками, зелень і капусту нарізаю дрібно.
3
Гриби нарізаю пластинками, а якщо вони невеликі, то розрізаю на 2 частини.
4
Всі інгредієнти складаю у велику миску, заправляю оливковою олією, додаю 1 чайну ложку лимонного соку, солю і перчу, перемішую.
5
Відправляю салат в холодильник на 20-30 хвилин, а потім вже подаю до столу.