Рецепт Салат з куркою і маринованими печерицями фото

Салат з куркою і маринованими печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Гриби, Печериці
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Легка вечеря
Заготовки, Салати, Маринування

У рецепті, як приготувати салат з куркою і маринованими печерицями, немає майонезной заправки, блюдо на основі оливкового масла. Всі інгредієнти змішую і заправляю, а потім наполягаю пару хвилин.

Якщо у вас завалявся шматочок вареної курки, вона відмінно підійде для приготування цього салату. Зелену цибулю можна замінити звичайним ріпчастою, тільки спочатку промаринується його в оцті або лимонної кислоти (або обдайте окропом).

  • Відварна курка - 300 грам
  • Пекінська капуста - 300 грам
  • Мариновані печериці - 200 грам
  • Сир - 150 грам
  • Томати - 3 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Оливкова олія - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
1
Курку нарізаю невеликими шматочками довільної форми.
2
Мою томати, зелень і пекінську капусту. Томати нарізаю невеликими шматочками, зелень і капусту нарізаю дрібно.
3
Гриби нарізаю пластинками, а якщо вони невеликі, то розрізаю на 2 частини.
4
Всі інгредієнти складаю у велику миску, заправляю оливковою олією, додаю 1 чайну ложку лимонного соку, солю і перчу, перемішую.
5
Відправляю салат в холодильник на 20-30 хвилин, а потім вже подаю до столу.

Схожі рецепти