Салат з грибами маринованими
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас хто-небудь займається заготівлею грибів на зиму, то вам сподобається рецепт, як приготувати салат з грибами маринованими. Він простий, але в той же час дуже смачний, тому приступаємо!
У мене гриби покупні, а не домашнього виробництва, але від цього їх смак нічим не гірше. Для салату можна використовувати будь-які: гливи, печериці, білі, лисиці і т.Д.. Якщо гриби у вас ще з цибулею, то можна додати і його. Після приготування салат можна відразу подавати на стіл, а якщо готувати заздалегідь, то сухарики додавайте тільки перед подачею.
- Куряче філе - 1 штука
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Сухарики - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Мариновані гливи - 100 грам
- Петрушка - 1/2 пучка
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Оливки - За смаком (для прикраси)
1. Відварюю куряче філе, нарізаю його невеликими шматочками. Подрібнюю твердий сир, огірки, мариновані гриби і зелень. Викладаю всі підготовлені інгредієнти на тарілку.
2. Салат щедро поливаю майонезом, додаю сіль і чорний мелений перець, перемішую і залишаю на 5 хвилин.
3. Викладаю салат в тарілку, прикрашаю оливками і подаю до столу. Він смачний, ситний, пікантний. Смачного!