Смажена картопля з маринованими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смачна ароматна картопелька з солоненьке грибочками - ідеальний варіант для сімейної вечері. З нашим рецептом смаженої картоплі з маринованими грибами готувати будете із задоволенням!
Смажити картоплю не обов'язково зі свіжими грибами, можна і з консервованими. Для приготування смаженої картоплі з маринованими грибами можуть підійти і білі гриби, і опеньки, і набір з лісових. У мене найчастіше виходить страва з опеньками, мені їх смак найбільше подобається. Дуже добре готову картоплю подавати з овочами або салатом з капусти. Дивимося рецепт.
- Картопля - 700 грам
- Опеньки мариновані - 300 грам
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Ріжемо картоплю, можна соломкою, можна і кубиками.
Ріжемо цибулю.
Розігріваємо сковороду, додаємо масло, обсмажуємо картоплю, додаємо цибулю.
Тим часом подрібніть зелень.
Промийте мариновані гриби, додайте до картоплі, коли вона буде золотистого кольору.
Додати сіль, поперчіть, додайте сметану. Добре перемішайте. Вогонь зробіть поменше.
Додайте зелень, вимкніть вогонь і дайте постояти.
Наша смажена картопля з маринованими грибами готова! Смачного!
Наша смажена картопля з маринованими грибами готова! Смачного!