Рецепт Салат з квасолею і перцем фото

Салат з квасолею і перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Салат на зиму. Дуже смачний і простий у приготуванні. Подаємо в якості закуски, або ж можна запропонувати як самостійну страву. Заготівля має пікантний смак завдяки гострому перцю. Пробуйте.

Опис приготування:

Салат добре зберігається і не втрачає смакових якостей при довгому зберіганні. Овочі чудово поєднуються з квасолею. У процесі приготування корегуйте кількість гострого перцю і солі.

  • Квасоля відварна - 1 Склянка
  • Перець болгарський - 400 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
салат з квасолею і перцем - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти. Квасоля попередньо замочуємо на 3-5 годин, потім відварюємо до готовності.
салат з квасолею і перцем - фото крок 2
Лук ріжемо і висипаємо в сотейник з розігрітим маслом.
салат з квасолею і перцем - фото крок 3
Додаємо нарізаний крупно болгарський перець. Готуємо хвилин 10, періодично перемішуючи.
салат з квасолею і перцем - фото крок 4
Потім додаємо помідори, сіль і цукор. Готуємо на малому вогні під кришкою 20 хвилин.
салат з квасолею і перцем - фото крок 5
Готову квасолю додаємо до овочів.
салат з квасолею і перцем - фото крок 6
Для пікантності кладемо в салат трохи гострого перцю і часник. Готуємо всі разом 5-7 хвилин. Киплячий салат перекладаємо в стерильну банку і закриваємо металевою кришкою.
салат з квасолею і перцем - фото крок 7
Салат з квасолею і перцем готовий. Зберігаємо в прохолодному місці. Смачного.

Схожі рецепти