Курячий салат з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже пікантний салат з курки з болгарським перцем. Тут три основних інгредієнта і гостра заправка, завдяки якій салат набуває дуже яскравий, запам'ятовується смак. Обов'язково спробуйте!
Перед вами простий рецепт приготування курячого салату з перцем. Фішкою цього блюда є пікантна і гостра заправка з соєвого соусу, томатної пасти і приправи для моркви по-корейськи. Перед подачею на стіл, салат повинен настоятися не менше години в холодильнику. Ось і весь рецепт, як приготувати курячий салат з перцем. Хай щастить!
- Куряче філе - 400 грам (відварне)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Приправа для моркви по-корейськи - 15 грам
Болгарський перець промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо невеликими кубиками.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Додайте до перцю.
Відварене куряче філе розділіть на невеликі шматочки, додайте до овочів.
Приготуємо заправку. У сковороді розігріваємо оливкове масло, вливаємо соєвий соус, додаємо томатну пасту і приправу. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо ще кілька хвилин.
Вливаємо гарячу заправку в салат, все ретельно перемішуємо. Як тільки охолоне, відправляємо в холодильник на 1-2 годину.
Смачного!